Eurovision 2020: Oι αποφάσεις που πάρθηκαν λόγω κορωνοιού


Eurovision 2020: Oι αποφάσεις που πάρθηκαν λόγω κορωνοιού

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΕBU

Μετά από όλη αυτή την αναστάτωση που προκάλεσε η εμφάνιση της πανδημίας του κορωνοϊού, φαίνεται πως προκάλεσε αναταραχή και στον θεσμό της Eurovision με την EBU να παίρνει αμέσως θέση περί του θέματος.

Με κύριο γνώμονα την διασφάλιση όλων των ατόμων που πρόκειτον να ταξιδέψουν στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Ρότερνταμ, η ΕBU εξέδωσε πριν από λίγες ημέρες σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τι πρόκειται να γίνει με την φετινή διεξαγωγή του διαγωνισμού.

Διαβάστε ακόμα: Aκούστε το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Εurovision [βίντεο]

Πιο συγκεκριμένα EBU σχολίασε: "Η EBU παρακολουθεί στενά την κατάσταση αναφορικά με την εξάπλωση του κορωνοϊού και ενημερώνεται συνεχώς για τις νεότερες συμβουλές και οδηγίες από τον ΠΟΥ και τις εθνικές υγειονομικές αρχές. Συνεργαζόμαστε στενά με τους Ολλανδούς ραδιοτηλεοπτικούς οργανισμούς NPO, NOS και AVROTROS και το Δήμο του Ρότερνταμ για να διερευνήσουμε διάφορα πιθανά σενάρια για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2020. Εντούτοις, με 2 μήνες να απομένουν μέχρι τα 3 live show στις 12, 14 και 16 Μαΐου και με μια ταχέως μεταβαλλόμενη κατάσταση τόσο στην Ολλανδία όσο και στους συμμετέχοντες ραδιοτηλεοπτικούς φορείς, είναι ακόμη πολύ νωρίς για να ληφθούν τελικές αποφάσεις. Με αυτό το πνεύμα συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε ως ομάδα για την προετοιμασία του 65ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στο Ρότερνταμ".

 

Tags κορωνοιος, διαγωνισμος, τραγουδιου, eurovision, Ολλανδια, ebu, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, gossip, showbiz, celebriites


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8459 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5530 s // Total time: 3.3990 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X