10 πολύτιμες συμβουλές για να βάψεις τα μαλλιά μόνη στο σπίτι


10 πολύτιμες συμβουλές για να βάψεις τα μαλλιά μόνη στο σπίτι

Mπορούμε εύκολα και με την κατάλληλη βαφή που θα βρούμε στα ράφια των υπεραγορών και στα φαρμακεία να την εφαρμόσουμε μόνες στο σπίτι.

Ανάμεσα στα νέα μέτρα αντιμετωπίσεις του κορωνοϊού είναι και το κλείσιμο των κομμωτηρίων. Αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να μας προβληματίζει καθώς μπορούμε εύκολα και με την κατάλληλη βαφή που θα βρούμε στα ράφια των υπεραγορών και στα φαρμακεία να την εφαρμόσουμε μόνες στο σπίτι. Εμείς βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε 10 συμβουλές για να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα:

Tip #1: Το τεστ προειδοποίησης αλλεργίας

Αυτό θα σε βοηθήσει να σιγουρευτείς πως όλα θα πάνε καλά! Τι πρέπει να κάνεις; Με μια μπατονέτα, αναμειγνύεις μικρή ποσότητα από οξυζενέ και βαφή και το τοποθετείς πίσω από το αυτί για 48 ώρες. Αν όλα πάνε καλά, συνεχίζεις κανονικά!

Tip #2: Εφάρμοσε τη βαφή σε άλουστα και στεγνά μαλλιά

Αυτό για να εξασφαλίσουμει ότι τα μαλλιά είναι απαλλαγμένα από κάθε ουσία που θα μπορούσε να εμποδίσει την εισχώρηση των χρωστικών της βαφής στο εσωτερικό της τρίχας ή να προκαλέσει τσούξιμο κατά την εφαρμογή.

Tip #3: Ξεκίνησε από το περίγραμμα του προσώπου

Ξεκίνησε τη διαδικασία της βαφής, αρχίζοντας πάντα από το περίγραμμα του προσώπου.

Tip #4: Μετά σε όλο το μήκος 

Όταν περνάς βαφή μαλλιών στο σπίτι για πρώτη φορά, η εφαρμογή θα πρέπει να γίνεται σε όλο το μήκος για τον ίδιο χρόνο.

Tip #5: Πρώτα στις ρίζες και μετά στα υπόλοιπα μαλλιά

Στην περίπτωση που επαναλαμβάνεις τη βαφή, θα πρέπει να την εφαρμόζεις πρώτα στις ρίζες και μετά τον ενδεδειγμένο χρόνο να περνάς τη βαφή και στα υπόλοιπα μαλλιά.

Tip #6: Για καλύτερη κάλυψη

Δημιούργησε λεπτές, κάθετες χωρίστρες με τη μύτη του απλικατέρ και φρόντισε να εφαρμόσεις κατά το μήκος τους αρκετό προϊόν. Έτσι επιτυγχάνουμε καλύτερη κάλυψη και πιο φωτεινό χρωματικό αποτέλεσμα.

Tip #7: Για να επιλέξεις τη σωστή απόχρωση

Συμβουλέψου το χρωματολόγιο και τον οδηγό που βρίσκεται στο πίσω μέρος της βαφής ή ακόμα και κάποιον ειδικό που θα την κατευθύνει στην ιδανική απόχρωση, ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Tip #8: Για τέλειο, λαμπερό αποτέλεσμα, επανέλαβε τη διαδικασία της βαφής κάθε 3-4 εβδομάδες

Ο χρόνος που απαιτείται ανάμεσα στις εφαρμογές εξαρτάται από τις διαφορετικές ανάγκες της κάθε γυναίκας, αλλά γενικά τα μαλλιά μακραίνουν περίπου 1 εκ. το μήνα.

Tip #9: Πως θα καλύψεις τα λευκά;

Μπορείς να τα καλύψεις με βαφή, αρκεί να επιλέξεις το σωστό προϊόν! Βρες μια βαφή που προσφέρει 100 % κάλυψη σε όλες τις αποχρώσεις της! Αυτό σημαίνει πως είναι σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις όλων των γυναικών, ακόμα και αυτών που έχουν αυξημένες ανάγκες όσον αφορά την κάλυψη.

Τip #10: Μην κάνεις βαφή μία εβδομάδα πριν από την έμμηνο ρύση

Έχει παρατηρηθεί ότι, λόγω των ορμονών που παράγονται αυτές τις ημέρες του μήνα, το αποτέλεσμα δεν είναι το ίδιο ικανοποιητικό με αυτό που θα είχες σε οποιαδήποτε άλλη φάση του κύκλου σου.

Tags κορωνοιος, μαλλιά, βαφη, χρωμα μαλλιων, Ομορφια, beauty, hair, hair color


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8635 s (227 Queries.) // Parse time: 1.5746 s // Total time: 4.4381 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X