Ελένη Μενεγάκη: Η εξομολόγησή της για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση που βιώνει!


Ελένη Μενεγάκη: Η εξομολόγησή της για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση που βιώνει!

Mε ποιoν τρόπο ο κορωνοιός επηρέασε τη γνωστή παρουσιάστρια;

Για τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο κόσμος και συγκεκριμένα η Ελλάδα λόγω του κορωνοιού έφεραν την Ελένη Μενεγάκη σε άσχημη ψυχολογική φάση με την ίδια μέσα από την εκπομπή της να νιώθει την ανάγκη να μιλήσει για αυτό δημόσια.

Η παρουσιάστρια σταθερά στο πόστο της εδώ και 30 χρόνια και δίπλα στους τηλεθεατές μοιράστηκε τους προβληματισμούς αναφέροντας τους πως τόσα χρόνια αυτό που την έφερνε κοντά τους ήταν ψυχαγωγία που τους πρόσφερε με τη ζωηράδα και το νάζι της κάνοντας τους από το σπίτι να περνάνε καλά αλλάζοντας τους με αυτό τον τρόπο την διάθεση τους.

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Μενεγάκη: Τι ζήτησε από τη μητέρα της να κάνει λόγω κορωνοϊού; [βίντεο]

Αυτή τη φορα όμως και με τις συνθήκες που επικρατούν η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα μέσα από την εκπομπή της λέγοντας: "Θέλω να σας ανοίξω λίγο την καρδιά μου, μπορεί να είμαι 30 χρόνια κάθε μέρα στην τηλεόραση αλλά ήμουν για άλλους λόγους και τώρα κάνω άλλα θέματα…Είναι και η διάθεσή μας, δηλαδή εγώ θέλω να σας μιλάω, να κοιτάω την κάμερα που εσείς δεν βλέπετε, την κάμερα με τον αριθμό ένα, θέλω να σας μιλάω και να σας μεταδίδω ευχαρίστηση, χαρά, ζωηράδα… τώρα έχω μία δυσκολία σε ψυχολογικό επίπεδο".

Aυτό που προσέξαμε είναι πως και στον εργασιακό της χώρο η παρουσιάστρια παίρνει τα κατάλληλα μέτρα προστασίας μιας και όπως είδαμε εμφανίστηκε ζωντανά στην εκπομπή της με γάντια στα χέρια της. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 

 

 

 

Tags ελενη μενεγακη, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, κορωνοιος, εκπομπη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7596 s (227 Queries.) // Parse time: 1.7217 s // Total time: 4.4812 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X