Εννέα looks από την Chiara Ferragni για τις ημέρες καραντίνας! [εικόνες]


Εννέα looks από την Chiara Ferragni για τις ημέρες καραντίνας! [εικόνες]

Η διάσημη fashion blogger παραμένει στιλάτη ακόμη και κλεισμένη στο σπίτι!  

Η Chiara Ferragni και η οικογένειά της βρίσκονται σε καραντίνα στο Μιλάνο, καθώς η κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Ιταλία έχει πάρει πολύ σοβαρές διαστάσεις, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της κυβέρνησης του κράτους για αντιμετώπιση της πανδημίας.

Διαβάστε ακόμα: Chiara Ferragni: Μας έβαλε στην γκαρνταρόμπα του γιου της και μείναμε άφωνοι! 

Η διάσημη fashion blogger, η οποία είναι πολύ ενεργή στα social media καθημερινά, εκτός από τη ν καθημερινότητα στο σπίτι με τον σύζυγο και τον γιο της, μοιράζεται μαζί μας και τα outfits που επιλέγει τις τελευταίες ημέρες, όλα από την προσωπική της συλλογή. 

“Ακόμα κι αν νιώθουμε κάποιες φορές πως το να ντυθούμε δεν είναι σημαντικό τώρα που μένουμε στο σπίτι όλη την ημέρα, προτείνω να κάνετε κάτι που σας κάνει να νιώθετε καλύτερα καθημερινά. Θα μπορούσε να είναι γυμναστική βλέποντας youtube, να ακολουθήσετε οδηγίες για μακιγιάζ, να δοκιμάσετε διαφορετικά hair styles […] Σε εμένα αυτό που “δούλεψε” μέχρι στιγμής είναι να δημιουργώ looks […] Εσείς τι κάνετε για να νιώθετε καλύτερα σε αυτές τις ημέρες καραντίνας; Να θυμάστε, μένουμε σπίτι και θα το ξεπεράσουμε σύντομα”, έγραψε η Chiara Ferragni στην ανάρτησή της. Δείτε στην πιο κάτω gallery τα looks που δημιούργησε στο σπίτι η διάσημη fashionista: 
 

Tags Chiara Ferragni, καραντινα, μόδα, looks, fashion, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4898 s (279 Queries.) // Parse time: 0.3373 s // Total time: 2.8271 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X