Sandro Nicolas: Το πρώτο μήνυμα του εκπροσώπου της Κύπρου στην Eurovision μετά την ανακοίνωση για ακύρωση!


Sandro Nicolas: Το πρώτο μήνυμα του εκπροσώπου της Κύπρου στην Eurovision μετά την ανακοίνωση για ακύρωση!

Τα πρώτα λόγια του νεαρού τραγουδιστή για τις εξελίξεις λόγω κορωνοϊού

Πριν από μερικά 24ωρα η EBU με επίσημη ανακοίνωση, επιβεβαίωσε τις φήμες των τελευταίων ημερών και παρά τις προσπάθειες που έγιναν για πραγματοποίηση της φετινής Eurovision, ωστόσο, ακυρώθηκε. 

Ο Sandro Nicolas, ο νεαρός τραγουδιστής, ο οποίος θα εκπροσωπούσε την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό με το τραγούδι “Running” έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, εκφράζοντας τις σκέψεις του.

“Γεια σας παιδιά. Υποθέτω ότι οι περισσότεροι από εσάς θα ακούσατε ήδη τα νέα. Η Eurovision 2020 ακυρώθηκε επίσημα λόγω της τρέχουσας, αναπόφευκτης και κλιμακούμενης εξάπλωσης του COVID-19, καθώς ο ιός αυτός έχει ήδη διαταράξει πολλά άλλα σημαντικά γεγονότα αλλά και τη ζωή των ανθρώπων! Με αυτή τη συνεχιζόμενη κρίση νομίζω ότι η μουσική έχει γίνει ακόμα πιο σημαντική! Είμαστε σε αυτό μαζί και μπορούμε και θα το ξεπεράσουμε, εφόσον οι άνθρωποι λάβουν τα μέτρα τους και ακολουθούν τις οδηγίες [...] Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι με στήριξαν από την αρχή και σε όλο αυτό το συναρπαστικό ταξίδι [...] Ελπίζω να σας δω του χρόνου”, έγραψε στην ανάρτησή του αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στην Eurovision 2021. 


 

Tags sandro nicolas, eurovision 2020, running, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7852 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3208 s // Total time: 3.1060 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X