Τέσσερις κρέμες χεριών που θα σώσουν τα χέρια σου από την αφυδάτωση του αντισηπτικού


Τέσσερις κρέμες χεριών που θα σώσουν τα χέρια σου από την αφυδάτωση του αντισηπτικού

Μμετά από τόσους τόνους αντισηπτικού που έχουμε καταναλώσει έχουμε διαταράξει το PH της επιδερμίδας μας.

Ένα από τα πράγματα που έφερε ο κορωνοϊός στη ζωή μας είναι τα αφυδατωμένα χέρια. Γιατί μετά από τόσους τόνους αντισηπτικού που έχουμε καταναλώσει έχουμε διαταράξει το PH της επιδερμίδας μας. Επίσης, αν μετά από αυτή την αντανακλαστική κίνηση που κάνεις πλέον συχνότερα από οτιδήποτε άλλο στην ζωή σου (σ.σ. το να βάζεις αντισηπτικό κάθε τόσο), εξίσου αντανακλαστικά πας να αρπάξεις από το ράφι οποιαδήποτε κρέμα χεριών, πιθανότατα να καταλήξεις με μια κρέμα που είναι πολύ λιπαρή ή κάποια με πολύ έντονο άρωμα που δεν αντέχεις. To tlife.gr παρουσιάζει τις αγαπημένες τους ενυδατικές χεριών που πληρούν όλες τις προδιαγραφές!

Συμπυκνωμένη κρέμα χεριών Cold Cream Avene

Στην κατηγορία cold cream ανήκουν εκείνες οι κρέμες που έχουν πολύ πλούσια λευκή σύνθεση και είναι ιδανικές για τις περιπτώσεις που έχεις πραγματικά φθείρει την κεράτινη στοιβάδα σου (aka το πάνω στρώμα της επιδερμίδας). Η συγκεκριμένη κρέμα της Avene ανήκει σε αυτή την κατηγορία αλλά είναι από τις πλέον αγαπημένες μας γιατί απορροφάται πολύ γρήγορα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.

Κρέμα χεριών ελαφριάς υφής Jasmine & Propolis, Apivita

Η Apivita έχει αντικαταστήσει το νερό στις συνθέσεις της από ένα εκχύλισμα τσαγιού που έχει αντιοξειδωτική δράση. Επίσης, εκτός από αυτό το εκχύλισμα, στη σύνθεση αυτής της κρέμας θα βρεις και μια «στρατιά» από ευεργετικά και ενυδατικά συστατικά όπως το βούτυρο κακάο και το λάδι αβοκάντο ενώ έχει μια υπέροχη μυρωδιά γιασεμί, αν σου αρέσει η κρέμα σου να μυρίζει υπέροχα. Αλήθεια, σε ποια δεν θα άρεσε;

Hand and Nail Treatment Cream, Clarins

Είναι η best seller κρέμα χεριών της Clarins που ενυδατώνει τόσο την ραχιαία επιφάνεια όσο και την παλάμη αλλά και τα νύχια που τα βοηθάει να γίνουν πιο δυνατά. Γιατί δεν πρέπει να τα ξεχνάμε!

Ενυδατική κρέμα χεριών Αμυγδαλέλαιο και Καλέντουλα, Κορρές

Αυτή η ενυδατική κρέμα χεριών είναι ιδανική για καθημερινή χρήση και έχει πολύ λεπτόρρευστη υφή. Βασικά συστατικά είναι το αμυγδαλέλαιο που είναι γνωστό για την ενυδατική του δράση και η καλέντουλα. Bonus info: η διακριτική και ωραία μυρωδιά της.

Tags HAND CREAM, beauty, hand, cream, Ομορφια, χέρια, αντισηπτικο, ΚΡΕΜΕΣ ΧΕΡΙΩΝ, Σώμα, body


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1482 s (227 Queries.) // Parse time: 1.3441 s // Total time: 3.4923 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X