Μπορούμε να κάνουμε τις θεραπείες μας τώρα που έχουμε αυτούς τους περιορισμούς λόγω κορωνοϊού;


Μπορούμε να κάνουμε τις θεραπείες μας τώρα που έχουμε αυτούς τους περιορισμούς λόγω κορωνοϊού;

Η Πλαστικός Χειρουργός, Δρ. Γεωργία Κουλέρμου μας λέει εάν μπορούμε να συνεχίσουμε τις θεραπείες και επεμβάσεις προσώπου και σώματος την περίοδο αυτοπεριορισμού.

Αυτή είναι μια ερώτηση που δέχομαι αρκετά συχνά αυτές τις μέρες, γιατί πραγματικά ο περιορισμός θα μας βόλευε για τα σημαδάκια που αφήνουν τα ενέσιμα μας, υαλουρονικά, μεσοθεραπείες κλπ.

Όμως, αυτό που θα πρέπει να κάνουμε στην πραγματικότητα είναι να αποφύγουμε οποιεσδήποτε θεραπείες δεν αφορούν επείγοντα θέματα υγείας.

Από την άλλη προσέχουμε τον εαυτό μας σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, αποφεύγοντας να κυκλοφορούμε άσκοπα και αχρείαστα ώστε να μειώσουμε τις πιθανότητες να έρθουμε σε επαφή με κρούσματα και φορείς του ιού. Ακόμη προσέχουμε διπλά και για τους άλλους, ευπαθείς ομάδες αλλά και μη, ώστε να σταματήσουμε την αλυσίδα της μετάδοσης.

Θα πρέπει να κάνουμε ένα διάλειμμα στις θεραπείες μας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα φροντίσουμε το πρόσωπό μας. Μπορούμε στο σπίτι να κάνουμε τους καθαρισμούς μας με τα δικά μας προϊόντα, τις μάσκες μας, την ενυδατική μας κρέμα έτσι ώστε να διατηρήσουμε το πρόσωπο και το δέρμα μας σε καλή κατάσταση.

Αυτό θα έχει και θετικό αποτέλεσμα στις θεραπείες μας, που ελπίζουμε να μπορέσουμε να τις συνεχίσουμε στις αρχές του καλοκαιριού.

Προσέχετε τους εαυτούς σας και τους άλλους και προετοιμαστείτε με αισιοδοξία για το καλοκαιράκι μας.

Δρ. Γεωργία Κουλέρμου MD, PhD

Πλαστικός Χειρουργός

Τηλ. 00357 99657810

www.georgiakoulermou.com

Instagram: dr. georgiakoulermou

Facebook: Dr. Georgia Koulermou

Tags προσωπο, θεραπειες, πλαστικός χειρουργός, Σώμα, δρ. γεωργια κουλερμου, Ομορφια, beauty, face, body, treatment


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0134 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3182 s // Total time: 2.3315 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X