Οκτώ υπέροχα apps για να κάνετε γυμναστική στο σπίτι


Οκτώ υπέροχα apps για να κάνετε γυμναστική στο σπίτι

Εφαρμογές για γυμναστική και yoga στο σπίτι, τις οποίες μπορούμε να κατεβάσουμε στα κινητά, τα tablets και τις τηλεοράσεις μας.

Οι συνθήκες αυτή την περίοδο δεν μας επιτρέπουν να επισκεπτόμαστε το γυμναστήριο και η αναγκαιότητα να μείνουμε σπίτι είναι μεγαλύτερη από ποτέ, χρειάζεται να βρούμε τρόπους για να διατηρήσουμε τη σωματική και ψυχική μας κατάσταση σε καλά επίπεδα.

Ευτυχώς, η τεχνολογία μας έχει εξοπλίσει με αρκετά εφόδια για το συγκεκριμένο σκοπό και ανάμεσα σε αυτά, οι εφαρμογές για γυμναστική στο σπίτι, τις οποίες μπορούμε να κατεβάσουμε στα κινητά, τα tablets και τις τηλεοράσεις μας. Η ποικιλία είναι μεγάλη, έτσι ώστε να μπορέσουμε να επιλέξουμε το app που μας ταιριάζει, σύμφωνα με τις ανάγκες μας τη δεδομένη στιγμή.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές για γυμναστική στο σπίτι, που θα μειώσουν το στρες και θα ενισχύσουν τους μύες, έτσι όπως τις παρουσίασε το lifo.gr (Πατήστε πάνω στο όνομα κάθε εφαρμογής για να την κατεβάσετε): 

Seven

Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι ιδανική για όσους δεν απολαμβάνουν ιδιαίτερα τη γυμναστική ή δεν θέλουν να αφιερώσουν πολύ χρόνο. Το Seven περιλαμβάνει προγράμματα από ασκήσεις που γίνονται πολύ γρήγορα και με σχεδόν καθόλου εξοπλισμό και μπορείτε να τις πραγματοποιήσετε οπουδήποτε για ένα γρήγορο session.

Aaptiv

Ο συνδυασμός μουσικής και γυμναστικής είναι αρκετά σημαντικός (σίγουρα κάνει τη διαδικασία πιο διασκεδαστική), αλλά πολλές φορές, το να φτιάξει κανείς την σωστή playlist ενδεχομένως να πάρει αρκετό χρόνο. Το Aaptiv, ωστόσο, δίνει τη λύση σε αυτό. Συγχρονίζει τις οδηγίες του προπονητή με μουσικές playlists, αναλόγως με το κάθε είδος άσκησης.

Studio Tone It Up

Το Studio Tone It Up περιλαμβάνει ασκήσεις που θα τονίσουν και θα δυναμώσουν το σώμα, μέσα από κατηγορίες όπως γιόγκα, cardio, barre και μποξ. Οι ασκήσεις συνοδεύονται από λεπτομερείς οδηγίες, ενώ η εφαρμογή περιλαμβάνει και καθημερινές κινήσεις στις οποίες μπορείτε να επικεντρωθείτε αν δεν έχετε πολύ χρόνο.

Yoga Wake Up

To Yoga Wake Up μπορεί να κάνει το πρωινό ξύπνημα λίγο πιο ευχάριστο, καθώς ρυθμίζοντας το ξυπνητήρι για την ώρα που θέλετε να ξυπνήσετε, η εφαρμογή θα παίξει ένα κομμάτι που καθοδηγεί σε ένα σύντομο session γιόγκα ή διαλογισμού. Κι όλα αυτά μπορούν να γίνουν από το κρεβάτι.

MyFitnessPal 

Το MyFitnessPal συνδυάζει τρία-σε-ένα: διατροφή, μέτρηση θερμίδων και άσκηση. Η εφαρμογή δημιουργεί προσωπικούς στόχους ανάλογα με τον σωματότυπο του χρήστη και του φαγητού που τρώει, μέσα από μία μεγάλη βάση δεδομένων. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να υπολογίσει ακριβώς πόσες θερμίδες παίρνετε και πόσες καίτε.

Daily Ab Workout 

Το Daily Ab Workout είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να τονώσετε τον κορμό του σώματός σας. Τοποθετήστε το κινητό κάπου κοντά σας - οι digital προπονητές είναι σαν να βρίσκονται δίπλα σας και να μετράνε τους πόσους κοιλιακούς κάνετε.

Yoga Studio: Mind & Body

Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι ιδανική και για αρχάριους και για προχωρημένους στη γιόγκα. Περιλαμβάνει διαφορετικές κατηγορίες ασκήσεων, όπως χαλάρωσης, ευελιξίας ή δύναμης, αναλόγως με τις ανάγκες σας. Επίσης, περιλαμβάνει εικόνες που δείχνουν ακριβώς κάθε στάση της γιόγκα, για να σιγουρευτείτε πως το κάνετε σωστά.

Sworkit

Το Sworkit απευθύνεται σε ένα μεγάλο μέρος του κοινού, καθώς μπορεί να καλύψει πολλές διαφορετικές ανάγκες. Θα σας δώσει οδηγίες για τα πάντα, από καθημερινό stretching, μέχρι γιόγκα για όσους τρέχουν, μέχρι γρήγορα sessions γυμναστικής των 7 λεπτών.

Tags gym, yoga, health, fitness, γυμναστικη, γιοκα, υγεια, άσκηση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.8615 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2966 s // Total time: 3.1581 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X