Κύπρια παρουσιάστρια ξεσπά για την "επίθεση" που δέχτηκε για την απόφασή της να μείνει στο σπίτι με το παιδί της


Κύπρια παρουσιάστρια ξεσπά για την "επίθεση" που δέχτηκε για την απόφασή της να μείνει στο σπίτι με το παιδί της

Τι απαντάει στους επικριτές της μέσα από το facebook

Πρόκειται για μία παρουσιάστρια που εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, η οποία ωστόσο, αυτό το διάστημα θέλησε να κάνει ένα βήμα πίσω και να μείνει να δουλέψει από το σπίτι, ελέω κορωνοϊού, ούσα μητέρα και μάλιστα μονογονιός. 

Ο λόγος για την Κατερίνα Μιλιώτη, η οποία δέχθηκε αρκετά αρνητικά σχόλια για αυτή της την απόφαση και μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει μέσα από  τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook με ένα post έντονο και συναισθηματικά φορτισμένο. 

“Η απάντηση στους μικρόψυχους από μια μάνα ΜΟΝΟΓΟΝΙΟ που χρόνια ολόκληρα δούλευε και δουλεύει άγριες ώρες: Αυτή τη φορά, επέλεξα την ασφάλεια της κόρης μου, την οποία αδικούσα όλα αυτά τα χρόνια, βάζοντας μπροστά τη δουλειά. Δεν είναι απλώς δικαίωμα, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΜΑΝΑΣ (δη ΜΟΝΟΓΟΝΙΟΥ) να μείνει με το παιδί της. Σας απαντώ λοιπόν, πως ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ και ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ. Ουτε εγκατέλειψα εν καιρώ πολέμου. ΕΠΕΛΕΞΑ να μείνω με την κόρη μου και να δουλέψω από το σπίτι. Μηδέν καθήκοντα, θα σήμαινε μηδέν μισθός. Εσείς οι λίγοι, συνεχίστε να πετάτε λάσπη και πέτρες. Οι συμπεριφορές επιστρέφουν. Δεν αναμένω απολογία. Αναμένω να βρείτε τη δύναμη να συγχωρέσετε τον εαυτό σας. Ευχαριστώ τους πολλούς, τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ για τη στήριξη και τη Διεύθυνση, η οποία, ως όφειλε, ανταποκρίθηκε και μου ανέθεσε καθήκοντα”, ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας. Δείτε πιο κάτω τη σχετική εικόνα με το post της: 


 

Tags κατερινα μιλιωτη, κατερινα μιλιωτου, κορωνοιος, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5103 s (227 Queries.) // Parse time: 1.5367 s // Total time: 4.0470 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X