Harry & Meghan: Σήμερα είναι η τελευταία τους ημέρα με τα βασιλικά τους καθήκοντα και μας αποχαιρετούν με ένα post


Harry & Meghan: Σήμερα είναι η τελευταία τους ημέρα με τα βασιλικά τους καθήκοντα και μας αποχαιρετούν με ένα post

Η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση στο instagram!  

Ο Πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του, Meghan Markle σήμερα εγκαταλείπουν για πάντα τα βασιλικά τους καθήκοντα μετά το Megxit. 

Το ζευγάρι θέλησε να αποχαιρετήσει και να ευχαριστήσει τους εκατομμύρια followers του από το account Sussex Royal, το οποίο όπως φαίνεται δεν θα τους ανήκει πλέον. 
Διαβάστε πιο κάτω τη σχετική ανακοίνωσή τους: 

Όπως όλοι αισθανόμαστε, ο κόσμος αυτή τη στιγμή φαίνεται εξαιρετικά εύθραυστος. Ωστόσο, είμαστε σίγουροι ότι κάθε άνθρωπος έχει τη δυνατότητα και την ευκαιρία να κάνει τη διαφορά - όπως βλέπουμε τώρα σε ολόκληρο τον πλανήτη, στις οικογένειές μας, στις κοινότητές μας και σε όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή - μπορούμε να ανυψώσουμε ο ένας τον άλλον για να συνειδητοποιήσουμε την πληρότητα αυτής της υπόσχεσης.

Αυτό που είναι σημαντικότερο τώρα είναι η υγεία και η ευημερία όλων σε όλο τον κόσμο και η εξεύρεση λύσεων για τα πολλά θέματα που έχουν παρουσιαστεί ως αποτέλεσμα αυτής της πανδημίας.

Καθώς όλοι βρήκαμε τον ρόλο που πρέπει να παίξουμε σε αυτή την παγκόσμια μεταστροφή και την αλλαγή των συνηθειών, εστιάζουμε σε αυτό το νέο κεφάλαιο για να κατανοήσουμε πώς μπορούμε να συμβάλουμε καλύτερα.

Παρόλο που δεν μπορείτε να μας δείτε εδώ, οι εργασίες συνεχίζονται.

Σας ευχαριστούμε σε αυτήν την κοινότητα - για την υποστήριξη, την έμπνευση και την κοινή δέσμευση για το καλό του κόσμου. Ανυπομονούμε να επανασυνδεθούμε σύντομα. Είστε υπέροχοι!

Μέχρι τότε, να φροντίζετε τους εαυτούς σας και ο ένας τον άλλο.

Harry και Meghan”.

Tags Meghan Markle, Harry, instagram, sussex royal, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7985 s (248 Queries.) // Parse time: 0.2879 s // Total time: 2.0863 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X