Πέντε τρόποι να διαχειριστείς το άγχος σου κατά την διάρκεια της παγκόσμιας πανδημίας


Πέντε τρόποι να διαχειριστείς το άγχος σου κατά την διάρκεια της παγκόσμιας πανδημίας

O Ψυχολόγος και Βιοσυντονιστής, Γιάννης Μιχαήλ σου προτείνει εύκολους τρόπους για να διαχειριστείς το άγχος σου κατά την διάρκεια της παγκόσμιας πανδημίας.

O Yiannis Michael, διακεκριμένος ψυχολόγος και βιοσυντονιστής μας προτείνει εύκολους τρόπους για να διατηρήσουμε την ισορροπία και την εσωτερική μας γαλήνη τις δύσκολες αυτές μέρες που διανύουμε.

  1. Αποφύγετε την πρώτη ώρα της μέρας την επαφή με οτιδήποτε σχετίζεται με την τεχνολογία. Ο τρόπος που αρχίζετε την μέρα σας επηρεάζει εντυπωσιακά το πως θα ξεδιπλωθεί. Αν την πρώτη ώρα την αφιερώνετε ταξιδεύοντας στο διαδίκτυο από την ανάγκη σας για μια γρήγορη δόση απόλαυσης ή διαφυγής, αυτό που πετυχαίνετε τελικά είναι να απορροφάτε αυτόματα την αρνητική ενέργεια που βιώνει ο πλανήτης μας.
  2. Η συνήθεια του ημερολόγιου είναι μια εξαιρετική τακτική η οποία μας βοηθά να επεξεργαστούμε τα συναισθήματά μας για απελευθέρωση αντί για καταπίεση.
  3. Συνδεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα διαδικτυακά. Εκμεταλλευτείτε με θετικό τρόπο την τεχνολογία. Μοιραστείτε τις ανησυχίες, τους φόβους, και ό,τι σας προβληματίζει. Μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας γιατί σωματοποιούνται. Μην ξεχάσετε να εκφράσετε την αγάπη σας διότι είναι το πολυτιμότερο δώρο που μας έδωσε ο Θεός.
  4. Ενημερωθείτε για τον ιό αλλά αποφύγετε την υπερβολική έκθεση σε ειδήσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Να θυμάστε ότι η υπερβολική έκθεση δημιουργεί φόβο και ο φόβος είναι μεταδοτικός.
  5. Η θετική επίδραση του γέλιου στη σωματική, ψυχική και πνευματική υγεία είναι τεράστια. Με την βοήθεια του χιούμορ και του γέλιου μπορείτε να νικήσετε το άγχος. Το γέλιο είναι φυσικό αντίδοτο του στρες, οπότε απολαύστε μια υπέροχη κωμωδία καθημερινά.

Yiannis Michael

Ψυχολόγος και Βιοσυντονιστής

Τηλ.: 99 611400.

Facebook: YinniasMichael 

Instagram: Yiannis Michael 

Website: https://yiannismichael.com 

Tags γιαννης μιχαηλ, yiannis michael, ψυχολογια, ψυχολόγος, βιοσυντονισμος, αγχος, στρες, υγεια, κορωνοιος, strees, health


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0051 s (229 Queries.) // Parse time: 0.2431 s // Total time: 3.2482 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X