Νέος έρωτας στη showbiz! Ξανά ερωτευμένο το πασίγνωστο μοντέλο


Νέος έρωτας στη showbiz! Ξανά ερωτευμένο το πασίγνωστο μοντέλο

Έναν χρόνο μετά τον χωρισμό της είναι και πάλι ερωτευμένη.

Έναν χρόνο μετά τον χωρισμό της φαίνεται ότι βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο ισχυρού επιχειρηματία. Ο λόγος για την Irina Shayk η οποία όπως φαίνεται έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της μετά τον χωρισμό της με τον Bradley Cooper.

O φωτογραφικός φακός την πέτυχε να κάνει βόλτα με τον νέο της σύντροφο στη Νέα Νέα Υόρκη, λίγο πριν μπει στο διαμέρισμά του όπου κατά πάσα πιθανότητα έχουν επιλέξει να βρίσκονται σε καραντίνα μαζί εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, όπως μεταδίδει το Page Six.

Διαβάστε ακόμα: Bradley Cooper: Είδαμε το πρόσωπο της δίχρονης κόρης του και είναι μία κούκλα! [εικόνες]

Ο λόγος για τον Vito Schnabel, ο οποίος είναι έμπορος τέχνης και ιδιοκτήτης της ομώνυμης γκαλερί στη Νέα Υόρκη με τον οποίο διατηρεί εδώ και καιρό φιλικές σχέσεις το μοντέλο, ωστόσο τώρα το είδαν αλλιώς. Όπως αναφέρει το Us Weekly, ο έρωτας υπήρχε μεταξύ τους εδώ και καιρό, αφού εκείνος "πάντα ενδιαφερόταν για την Irina", ενώ "είναι ένας πολύ κοινωνικός άνθρωπος που του αρέσει να βγαίνει έξω και να διασκεδάζει".

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Vito ήταν σε σχέση τρία χρόνια με τη Heidi Klum. Δείτε τις φωτογραφίες τους στην πιο κάτω gallery…

 

 

 

 

 

 

Tags Irina Shayk,  Vito Schnabel, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, hollywood


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5846 s (229 Queries.) // Parse time: 1.5871 s // Total time: 4.1717 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X