Η ώρα των μεγάλων αποφάσεων!


Η ώρα των μεγάλων αποφάσεων!

Από την Τζιλ Δούκα, βραβευμένη παγκόσμια συγγραφέα και life coach.  

Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτή τη στιγμή να καταλάβουμε πόσο μεγάλη ευθύνη έχουμε, ώστε να συνειδητοποιήσουμε ότιτίποτα, μα τίποτα μα τίποτα δεν πρόκειται να μας χαριστεί. Δεν γίνεται να μας χαριστεί. Και ειδικά σε αυτή την φάση, οι άνθρωποι οι οποίοι θα προχωρήσουν, οι άνθρωποι οι οποίοι θακάνουν το βήμα, είναι οι άνθρωποι οι οποίοι θα δουλέψουν. Οι άνθρωποι οι οποίοι θα ξεπατωθούν. Κάθε φορά λοιπόν που θα έχεις να κάνεις ένα βήμα προς το να βελτιώσεις εσύτον εαυτό σου, κάθε φορά που θα πρέπει να εστιάσεις ακόμα περισσότερο, ακόμα πιο δυνατάσε αυτά που θέλεις και σε αυτά που είναι σημαντικά για εσένα, είναι απόλυτα φυσιολογικό να υπάρχει αντίσταση. Αυτή τη στιγμή αυτό συμβαίνει. Υπάρχει μία νέα τάξη πραγμάτων. Όπως λέει ο TonyRobbins, "η ζωή δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια".

Είναι πάρα πολύ σημαντικό να το συνειδητοποιήσουμε αυτό το πράγμα και να πάρουμε μία απόφαση για το προς τα πού θέλουμε να πάμε. Αυτή την απόφαση πρέπει να την πάρεις συνειδητά. Δεν μπορείς να αφήσεις κανένα κράτος, καμία κοινωνία, κανέναν σύντροφο, κανένα παιδί να σε σπρώξει προς αυτή την απόφαση. Γιατί αν δεν βγει από μέσα σου δεν θα έχει και κανένα νόημα. 

Ο λόγος για τον οποίο το coaching είναι τόσο αποτελεσματικό, είναι επειδή οι λύσεις βγαίνουν μέσα από τον coach. Ο coach με τις δυναμικές ερωτήσεις ουσιαστικά, βγάζει μέσα από τον κάθε coach την απάντηση, η οποία δεν είναι η ίδια για όλους. Η λύση για τον κάθε ένα μας, είναι πάρα πάρα πάρα πολύ διαφορετική. Έχεις, λοιπόν, τη λύση και την απάντηση μέσα σου!

Αυτή τη στιγμή, ο περισσότερος κόσμος είναι μέσα στην τρικυμία και η δική σου θέση δεν είναι εκεί. Η δική σου θέση είναι να συνεχίσεις τα όνειρα. Πάρα πολύ συχνά με τους ανθρώπους με τους οποίους δεν δουλεύουμε μαζί, μου λένε "Τζιλ, ποια όνειρα; Τι όνειρα; Είναι δυνατόν να κάνω όνειρα με όλα αυτά που συμβαίνουν;"

Ειδικά σε φάσεις που υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη κρίση, όπως αυτή, έχω να σου πω ότι το μόνο που πραγματικά μπορεί να μας κρατήσει είναι τα όνειρά μας. Να είμαστε εκεί. Να ακολουθούμε αυτό που θέλουμε και να εστιάζουμε στον μεγάλο στόχο. Πότε, άλλωστε, θα δείξεις ποιος είσαι; Δεν θα δείξεις ποιος είσαι όταν όλα πάνε καλά. Δεν θα δείξεις ποιος είσαι όταν έχεις πάρει την προαγωγή. Δεν θα δείξεις ποιος είσαι όταν υπάρχει ένα θετικό γεγονός. Θα δείξεις ποιος είσαι τελικά όταν όλα πάνε στραβά. Όταν όλα πάνε χάλια. Από σένα, λοιπόν, ξεκινούν όλα!

Τζιλ Δούκα MBA, PCCΒραβευμένη παγκόσμια bestseller συγγραφέας των βιβλίων "Αγάπη Τώρα", "Ευ Ζην Τώρα", "Ξαφνικά Τώρα", Director της Global Academy of Coaching.

Αυτή την κρίσιμη στιγμή, τώρα που χρειάζεσαι όσο ποτέ, υπεύθυνη υποστήριξη για να μη λυγίσεις, σε περιμένουμε στιςδωρεάν lifecoaching συνεδρίες,που πραγματοποιούμε, για να μη βάλεις στιγμή σε παύση τα όνειρά σου!

Γίνε και εσύ μέλος της κοινότητάς σε facebook: jill and nikolaslifecoaching και instagram: jillandnikolas. Αν ενδιαφέρεσαι να γίνεις Life coach ακολούθησε εδώ: facebook: global academy of coaching και instagram: global_academy_of_coaching

Tags τζιλ δουκα, life coaching


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7356 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4005 s // Total time: 3.1361 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X