Χρήστος Αβραάμ: Ο Κύπριος σχεδιαστής έφτιαξε πρωτότυπες προστατευτικές μάσκες προσώπου αφιλοκερδώς


Χρήστος Αβραάμ: Ο Κύπριος σχεδιαστής έφτιαξε πρωτότυπες προστατευτικές μάσκες προσώπου αφιλοκερδώς

Αντιβακτηριακές και αδιάβροχες μάσκες προσώπου φιλικές προς το δέρμα.  

Η παγκόσμια πανδημία έφερε πολλούς σχεδιαστές στην διαδικασία να κατασκευάσουν τις δικιές του προστατευτικές μάσκες προσώπου και να τις προσφέρουν σε όποιον έχει ανάγκη αφού υπάρχουν αρκετές ελλείψεις στην χώρα. Ένας από αυτούς και ο Κύπριος σχεδιαστής μόδας, Χρήστος Αβραάμ.

"Σερφάροντας στο διαδίκτυο εντόπισα κάποιες πληροφορίες σχετικά με τις ορθές προδιαγραφές μιας αυτοσχέδιες μάσκας προσώπου η οποία να προσφέρει κυρίως προστασία στο άτομο που την χρησιμοποιεί. 

Σημείωσα αυτές τις προδιαγραφές και στη συνέχεια σχεδίασα και κατασκεύασε τη δική μου μάσκα προστασίας. Θέλοντας και εγώ με τη σειρά μου να προσφέρω με το δικό μου τρόπο στην όλη προσπάθεια για την πρόληψη και καταπολέμηση του νέου κορωνοϊου (covid-19), τόσο σε οργανωμένα σύνολα αλλά και σε οποιονδήποτε το χρειάζεται. 

Η ιδιαιτερότητα της μάσκας αυτής είναι κυρίως στο γεγονός ότι για την κατασκευή της έχει χρησιμοποιηθεί η μέθοδος της νανοτεχνολογίας η οποία έχει μετατρέψει τη μάσκα σε αντιβακτηριακή και αδιάβροχη ενώ ταυτόχρονα τη καθιστά φιλική προς το δέρμα. Παράλληλα, η συγκεκριμένη μάσκα πλένεται και είναι ρυθμιζόμενη με σκοπό να εφαρμόζει σωστά ανάλογα με το σχήμα προσώπου", ήταν όλα όσα μας είπε ο σχεδιαστής για την σκέψη και την κατασκευή των προστατευτικών μασκών. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ. 99 538423.

Facebook: Kristo Avraam

Instagram: Kristo Avraam

Tags ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΒΡΑΑΜ, μασκες προσωπου, Kristo Avraam, fashion, FASHION NEWS, style, trend, μόδα, στυλ, ταση, κορωνοιος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5850 s (280 Queries.) // Parse time: 0.5293 s // Total time: 3.1144 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X