Kαι το Πάσχα μένουμε σπίτι παρέα με Nova Cyprus 


Kαι το Πάσχα μένουμε σπίτι παρέα με Nova Cyprus 

Οι διακοπές του Πάσχα είναι εδώ!

Τα παιδιά μένουν ήδη στο σπίτι και το αιώνιο ερώτημα για όλους τους γονείς παραμένει: Πώς μπορούν να περάσουν την ώρα τους ευχάριστα και δημιουργικά ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος της γκρίνιας και των τσακωμών;

Κάπου ανάμεσα στις καθημερινές "εργασίες" που έχουν να κάνουν για το σχολείο και τα απαραίτητα για το σπίτι χρειάζονται και τον απαραίτητο  ποιοτικό χρόνο για ψυχαγωγία.

Είναι δύσκολο για τα παιδιά να μην έχουν τη ρουτίνα του σχολείου και την κοινωνική αλληλεπίδραση.

Αλλά η ειδική σε θέματα ποιοτικής ψυχαγωγίας ,Nova Cyprus,έχει και φέτος την λύση!

Καθημερινά οι μικροί συνδρομητές μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους με μερικές από τις πιο απολαυστικές, μεταγλωττισμένες, παιδικές ταινίες στις 20:00 στο Novacinema2HD και τα Σαββατοκύριακα με ακόμη μια ταινία φαντασίας στις 22:10

Ραντεβού στις 11 Απριλίου  για το καλύτερο "Easter Kids Fantasy"!

Η αγαπημένη δορυφορική πλατφόρμα Nova Cyprus βρίσκεται δίπλα στους μικρούς της φιλους και αυτές τις μέρες με την ειδική κατηγορία "Εaster Kids Fantasy" που θα βρίσκεται και στην υπηρεσία Nova On Demand εμπλουτισμένη με περισσότερες από 50 ταινίες, για μικρά και μεγάλα παιδιά μέχρι το τέλος Απριλίου.

Εμείς για άλλη μια φορά εμπιστευόμαστε τον ειδικό σε θέματα ποιοτικής ψυχαγωγίας τόσο για εμάς όσο και για τους μικρούς μας φίλους. 

Διασκέδαση με εξαιρετικές ταινίες όπως:

The Angry Birds Movie 2  Τα θυμωμένα πουλιά και τα κακόβουλα πράσινα γουρούνια αντιμετωπίζουν  μία κοινή απειλή που βάζει σε κίνδυνο τα νησιά τους. Ο Ρεντ, ο Τσακ, ο Μπομπ και ο Σούπερ Αετός επιστρατεύουν την αδελφή του Τσακ, Σίλβερ, και ενώνουν τις δυνάμεις τους με το γουρούνι Λέοναρντ, τη βοηθό του Κόρτνεϊ και τον Γκάρι για να κάνουν ανακωχή και να σχηματίσουν μία απίθανη ομάδα που θα σώσει τα νησιά τους.


Yogi Bear Ο πιο αγαπημένος αρκούδος κλέφτης καλαθιών πικ-νικ φέρνει τις τρελοσυνηθειές του στην μεγάλη οθόνη σε αυτή την σε αυτή την περιπέτεια με πρωταγωνιστές τους Νταν Ακρόιντ στη φωνή του Γιόγκι και Τζάστιν Τίμπερλεϊκ στη φωνή του καλύτερου του φίλου Μπου Μπου. Οι Άννα Φάρις, Τομ Κάβανα, Τ. Τζ. Μίλερ και Άντριου Ντάλι συμπρωταγωνιστούν σε αυτή την εκπληκτική ενσάρκωση του πιο κλασικού καρτούν των Χάνα-Μπαρμπέρα.

Τop Cat Η γατοσυμμμορία , Ο Τοπ Κατ και ο Μπένι ζουν στους δρόμους της Νέας Υόρκης, γίνονται γρήγορα κολλητοί και καταστρώνουν ένα παράτολμο σχέδιο, να τα βάλουν με τον κύριο Μπιγκ, τον μεγαλύτερο κακοποιό της Νέας Υόρκης, κλέβοντας τα διαμάντια του. 



Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών Το Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών (αγγλικά:  είναι μία high fantasy περιπετειώδης τριλογία, σκηνοθετημένη από τον Πίτερ Τζάκσον. Το σενάριο βασίστηκε στα τρία μυθιστορήματα, που αποτελούν το Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών, του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν. Οι τρεις ταινίες που περιλαμβάνονται στην τριλογία είναι Η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού (2001), Οι Δυο Πύργοι (2002) και Η Επιστροφή του Βασιλιά (2003).


 
Μην ξεχνάς ότι με την υπηρεσία Nova Go, μπορείς να έχει τη Nova Cyprus μαζί σου σε όποιο δωμάτιο του σπιτιού επιθυμείς. 

 

 

Γράφει η Στέλλα Αντωνίου 
PR & Marketing Executive 
Nova Cyprus 

 

Tags πασχα, nova cyprus


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8131 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3085 s // Total time: 2.1217 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X