Έξι εντυπωσιακά χτενίσματα για να κάνεις μόνη σου στο σπίτι


Έξι εντυπωσιακά χτενίσματα για να κάνεις μόνη σου στο σπίτι

Πώς να φτιάξεις εντυπωσιακά χτενίσματα.

Αν και θα βρίσκεσαι σε καραντίνα τις πασχαλινές γιορτές, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Φόρεσε το ανοιξιάτικο σου φόρεμα, βάλε κόκκινο κραγιόν και μπόλικη μασκάρα, περιποιήσου τα άκρα σου και κάνετε ένα από τα πιο κάτω προτεινόμενα χτενίσματα. 

Περίτεχνες πλεξούδες, ψηλοί ή χαμηλοί, κομψοί κότσοι και femme fatale χτενίσματα είναι οι δικές μας προτάσεις αποκλειστικά για εσένα. Δες στην πιο κάτω gallery πώς μπορείς να φτιάξεις εντυπωσιακά χτενίσματα μόνη σου, στο σπίτι! Θα χρειαστείς μόνο λίγο χρόνο, αρκετά τσιμπιδάκια και βασικά εργαλεία "κομμωτικής", όπως λακ και πιστολάκι.

Πλεξούδα στο πλάι

Η πλεξούδα αφαιρεί χρόνια και προσθέτει αθωότητα και στυλ. Η πλεξούδα στο πλάι ανήκει σ' αυτή την κατηγορία χτενισμάτων που ταιριάζει σε κάθε τύπο προσώπου. Μοναδική προϋπόθεση είναι να έχεις μαλλιά τουλάχιστον μεσαίου μήκους. 

Ψηλός κότσος

Σ' αυτή την παραλλαγή του κλασικού χτενίσματος, υπάρχει η χαριτωμένη προσθήκη της πλεξούδας. Είτε έχεις μακριά, είτε κοντά μαλλιά, δες πώς να φτιάξεις εύκολα κομψό, ψηλό κότσο που θα κερδίσει τις εντυπώσεις. 

...και χαμηλός κότσος

Ο χαμηλός κότσος στη βάση του αυχένα, ταιριάζει σε κάθε περίσταση και ώρα της ημέρας. Θα χρειαστείς να στριφογυρίσεις την χαμηλή αλογοουρά σου και να την σταθεροποιήσεις με μερικά τσιμπιδάκια -τίποτα περισσότερο!

Κάντε το όπως... η Rita Hayworth

Θυμάσε τον femme fatale αέρα που είχαν οι παλιές σταρ του κινηματογράφου; Ίσως έχεις ζηλέψει την πλούσια κώμη, με τον χαρακτηριστικό κυματισμό στις άκρες. Δες πώς μπορείς να κάνεις κι εσύ αυτό το εντυπωσιακό, νοσταλγικό χτένισμα χρησιμοποιώντας απλά μια βούρτσα κι ένα σίδερο. 

Κυματιστά κοντά μαλλιά

Δώσε όγκο στα ίσια, μεσαίου μήκους μαλλιά, κάνοντάς τα κυματιστά. Με ένα ψαλίδι και μία λακ, μπορείς να φτιάξεις τέλειες, ελαστικές μπούκλες! 

"Στέμμα" 

Πρόκειται για χτένισμα πλούσιων μαλλιών. Η διπλή πλεξούδα μοιάζει να στεφανώνει το πρόσωπο και επειδή έχεις μόνο δύο χέρια, ίσως χρειαστείς λίγη βοήθεια. Το αποτέλεσμα είναι πολύ γλυκό κι εντυπωσιακό. 

 

Tags μαλλιά, Ομορφια, χτενίσματα, χτενισμα, hair, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7661 s (227 Queries.) // Parse time: 1.2984 s // Total time: 4.0644 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X