Ο δημοσιογράφος του ΣΙΓΜΑ που νοσεί από κορωνοϊό μίλησε στις "Τομές στα Γεγονότα"


Ο δημοσιογράφος του ΣΙΓΜΑ που νοσεί από κορωνοϊό μίλησε στις "Τομές στα Γεγονότα"

Όσα εξομολογήθηκε στον Χρύσανθο Τσουρούλλη για τη δοκιμασία που βιώνει  

Πριν από ένα 24ωρο έγινε γνωστό πως ο Δημήτρης Φιλιππίδης, ανταποκριτής του ΣΙΓΜΑ στη Νέα Υόρκη, προσβλήθηκε από κορωνοϊό. 

Ο δημοσιογράφος, μιλώντας το βράδυ της Τρίτης, 14 Απριλίου, στις “Τομές στα Γεγονότα” εξιστόρησε πως βιώνει ο ίδιος αυτή την περιπέτεια υγείας.

Διαβάστε ακόμα: Χρύσανθος Τσουρούλλης: Το συγκινητικό μήνυμα σε συνεργάτη του που νοσεί από κορωνοϊό

“Αυτό το οποίο ζούμε, πριν από μερικές εβδομάδες φάνταζε σαν σκηνή από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Το λέω δημόσια πως πέρασα μια περιπέτεια με την υγεία μου, την προηγούμενη βδομάδα λίγο πριν επιστρέψω στην εργασία μου αποφάσισα να βρω ένα τεστ για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Δυστυχώς, το αποτέλεσμα έδειξε θετικό”, ανέφερε, προσθέτοντας: “Από εδώ και πέρα ξεκινάει ένας Γολγοθάς που για κάποιους είναι δύσκολος και για κάποιους εύκολος. Ευλογώ που δεν βρίσκομαι σε κάποιο νοσοκομείο. Ευλογώ κα δοξάζω τον Θεό που δεν βρίσκομαι εκεί και στα έχω δει να περνάνε οι γείτονες μας, οι συμπολίτες μας. Ο αριθμός των νεκρών και ο αριθμός των ανθρώπων που βρίσκονται σε νοσοκομεία είναι μεγάλος”.

Κατόπιν, ανέφερε: “Αυτή ασθένεια θα μας νικήσει εάν την αφήσουμε. Και προσωπικά, το κάνω για τα παιδιά μου και την σύζυγό μου γιατί έχω δεσμευτεί να τους βγάλω από αυτή την φουρτούνα”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 

 

 

Tags δημητρης φιλιππιδης, κορωνοιος, ΣΙΓΜΑ, χρύσανθος τσουρούλλης, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3003 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5121 s // Total time: 2.8123 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X