Η Wolt στηρίζει τους εργαζόμενους στο 1420, σε συνεργασία με το εστιατόριο Μπέμπα


Η Wolt στηρίζει τους εργαζόμενους στο 1420, σε συνεργασία με το εστιατόριο Μπέμπα

Διαβάστε αναλυτικά 

Ως μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη πλατφόρμα παροχής υπηρεσιών delivery, η Wolt δε θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη στις τρέχουσες προκλήσεις της καθημερινότητας των συνανθρώπων μας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης και διαχείρισης της κατάστασης που βιώνουμε. 

Με μεγάλη χαρά, η Wolt ανακοινώνει τη συνεργασία της με το εστιατόριο Μπέμπα, με πρωτοβουλία του οποίου ετοιμάζονται δωρεάν γεύματα για τους εργαζόμενους του τηλεφωνικού κέντρου 1420. Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης ενέργειας, η Wolt παραδίδει δωρεάν 30 γεύματα την ημέρα για όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, λαμβάνοντας πάντοτε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Το 1420 είναι η γραμμή εξυπηρέτησης, η οποία έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για την περίοδο που διανύουμε και που δέχεται κλήσεις αναφοράς συμπτωματολογίας του κορωνοϊού. Υπερβαίνοντας πολλές φορές τις δυνάμεις και τις αντοχές τους, οι εργαζόμενοι στο κέντρο αντιμετωπίζουν κάθε περιστατικό με σοβαρότητα και επαγγελματισμό, το καταγράφουν και συμβουλεύουν τον κόσμο για το επόμενο βήμα. 

Η Wolt έφτασε στην Κύπρο και την περιοχή της Λευκωσίας στις αρχές του 2020 και συνεργάζεται ήδη με πολλά εστιατόρια και καφέ της πρωτεύουσας. Με τη φρεσκάδα και την υπευθυνότητα που τη χαρακτηρίζει, αποδεικνύει έμπρακτα την κοινωνική της ευαισθησία και υπερήφανα στηρίζει την πρωτοβουλία του εστιατορίου Μπέμπα που στέκεται στο πλευρό των ανθρώπων της γραμμής 1420, οι οποίοι εργάζονται ακούραστα για να μας παρέχουν την πολύτιμη βοήθειά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες delivery της Wolt στην Κύπρο επισκεφθείτε το www.wolt.com και τις σελίδες της πλατφόρμας στο facebook και στο instagram ή κατεβάστε την εφαρμογή από το AppStore ή το Google Play.
 

Tags wolt, μπεμπα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2785 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3197 s // Total time: 2.5981 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X