Beauty routine από την Bobbi Brown για τις μέρες της καραντίνας


Beauty routine από την Bobbi Brown για τις μέρες της καραντίνας

Πώς να περιποιηθείς μόνη σου το εαυτό σου.

Ας ξεκινήσουμε αυτό το άρθρο με μια παραδοχή: Η πολυήμερη παραμονή μέσα σε τέσσερις τοίχους έχει επηρεάσει την ψυχολογία, την διάθεση και το πιο σημαντικό την αυτοπεποίθησή μας. Υπάρχουν όμως μικρά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε μέσα στην καθημερινότητά μας, που θα μας… σηκώσουν από τον καναπέ και θα μας κάνουν να αναδείξουμε ακόμα και στο σπίτι αυτήν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας που αυτή την περίοδο σαν να… "κρύβεται" λίγο!

Step 1: Creative Cooking

Αν αναρωτιέσαι πώς μπορεί η μαγειρική να σου αναπτερώσει το ηθικό, έχουμε την απάντηση. Ψάξε από το προηγούμενο βράδυ συνταγές για τα πιο λαχταριστά πρωινά που κυκλοφορούν στο instagram! Pancakes με βρώμη και γιαούρτι με φρούτα του δάσους είναι κάποιες από τις γευστικές επιλογές που έχεις! Κι αφού θα έχει ξεκινήσει η μέρα σου τόσο δημιουργικά και δυναμικά, τι θα έλεγες, να φροντίσεις και την επιδερμίδα σου το ίδιο μοναδικά χαρίζοντάς της την… "τροφή" που δικαιούται;

Η Bobbi Brown, μάρκα-πρέσβειρα του Confident Beauty, θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σου σε αυτό, με την αγαπημένη σε όλες μας Vitamin Enriched Face Base. Ένα από τα bestsellers του brand που χάρη στην μοναδική, πλούσια υφή της χαρίζει βαθιά ενυδάτωση χωρίς να είναι λιπαρή. Η Vitamin Enriched Face Base, λειτουργεί ως ένα προϊόν 2 σε 1 καθώς εκτός από την ενυδάτωση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως primer, αποτελώντας έτσι την πιο ιδανική βάση για την σωστή εφαρμογή του makeup. Η σύνθεσή της με Shea Butter και Βιταμίνες B,C και Ε μας προσφέρει λάμψη και απαλότητα, ενώ το δροσερό της άρωμα από έλαια εσπεριδοειδών, αναζωογονεί τόσο την επιδερμίδα μας όσο και την διάθεσή μας!  

Step 2: Workout Indoors

Ακόμα κι αν ξυπνάς με βαριά διάθεση το πρωί, βρες το κίνητρο για να επενδύσεις λίγα λεπτά σε οποιασδήποτε μορφή άσκησης μέσα στην ημέρα, και μεγαλύτερη ευεξία θα παρατηρήσεις και τα pancakes που λέγαμε παραπάνω θα τα τρως με λιγότερες τύψεις.

Next step στην περιποίησή σου; Η ενυδάτωση των χειλιών σου! Όσο είμαστε indoors, η ευαίσθητη περιοχή των χειλιών ταλαιπωρείται ιδιαίτερα. Τα  "σκασμένα" χείλη είναι το χειρότερό μας! Το ειδικά σχεδιασμένο Extra Lip Tint της Bobbi Brown, που ολοκληρώνει την σειρά Skincare του brand, είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό lip balm. Χάρη στην ελαφριά, ενυδατική του σύνθεση προσφέρει στα χείλη μας εξαιρετική απαλότητα και την φροντίδα που χρειάζονται. Διάλεξε την απόχρωση Bare Pink που αναδεικνύει το φυσικό χρώμα των χειλιών και το καθιστά ιδανικό για όλες μας! Μπορείτε να αποχαιρετήσετε λοιπόν τις γραμμές και τα «σκασίματα» και να αφεθείτε στη μαγεία αυτού του προϊόντος!  

Extra tip: Τι κι αν η σημαντικότερη έξοδος αυτή την περίοδο είναι μέχρι το φαρμακείο και το super market για τα απαραίτητα, ή η βόλτα με το κατοικίδιό μας; Μπορείς να δώσεις λίγη λάμψη στην επιδερμίδα σου, συμπληρώνοντας το casual look σου με touches από την Highlighting Powder στα ζυγωματικά και να "φωτίσεις" το βλέμμα σου με την αγαπημένη Eye Opening Mascara!

Tags bobbi brown, beauty, beauty routine, ρουτινα ομορφιας, Μακιγιαζ, προσωπο, φροντίδα, makeup, make up, face


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3029 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3459 s // Total time: 2.6488 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X