Η επόμενη Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου θα γίνει ψηφιακά


Η επόμενη Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου θα γίνει ψηφιακά

Και μάλιστα θα είναι η πρώτη σε gender-neutral Eβδομάδα Mόδας.

Το lockdown, σε ολόκληρο τον πλανήτη έφερε φυσικά αλλαγές και στην βιομηχανία της μόδας. Η διοργάνωση επιδείξεων μόδας σε όλο τον κόσμο με μοντέλα, κοινό και δημοσιογράφους είναι αδύνατη.

Γι᾽ αυτό και το British Fashion Council, ανακοίνωσε ότι η Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο θα πραγματοποιηθεί μέσω μιας διαφορετικής πλατφόρμας από τις 12 μέχρι και τις 14 Ιουνίου. Όλα τα ντεφιλέ θα πραγματοποιηθούν ψηφιακά σε live streaming ενώ τα showrooms των δημιουργών θα είναι εικονικά.

Μάλιστα οι ανδρικές και γυναικείες συλλογές θα παρουσιαστούν μαζί, και έτσι αυτή η Eβδομάδα Mόδας θα είναι η πρώτη gender-neutral fashion week.

"Η πανδημία μας οδηγεί στο να αντιδράσουμε λαμβάνοντας υπόψιν τα δεδομένα της κοινωνίας καθώς και το πώς θέλουμε να ζούμε τη ζωή μας και να κάνουμε τις δουλειές μας όταν όλο αυτό ξεπεραστεί. Δημιουργώντας μια πολιτιστική πλατφόρμα για την Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο, προσαρμοζόμαστε στην ψηφιακή καινοτομία η οποία εξυπηρετεί τις ανάγκες μας. Έτσι, χτίζουμε ένα παγκόσμιο μέσο παρουσίασης για το μέλλον. Οι σχεδιαστές θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν τις ιστορίες τους και οι συλλογές τους θα αποκτήσουν μια ευρύτερη παγκόσμια κοινότητα", δήλωσε η διευθύντρια του BFC, Caroline Rush.

Tags london fashion week, fashion week, fashion, FASHION NEWS, style, trend, ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, εβδομαδα μοδας, μόδα, στυλ, ταση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1657 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4472 s // Total time: 2.6129 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X