Και ναι, εγώ νιώθω ευγνώμων για όλα αυτά που μου συμβαίνουν


Και ναι, εγώ νιώθω ευγνώμων για όλα αυτά που μου συμβαίνουν

Η μεγάλη αλήθεια που κανείς δεν θέλει να παραδεχθεί!

Βρίσκομαι στο σπίτι από τις 10 Μαρτίου και είμαι καλά, έχω την υγεία μου τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου. Ευχαριστώ τον Θεό καθημερινά και είμαι ευγνώμων για όλα αυτά τα όμορφα που μου συμβαίνουν.

Το μυαλό μου δεν ήταν ποτέ ξανά τόσο καθαρό! Σίγουρα σου συμβαίνει και εσένα. Ξέρεις γιατί; Γιατί άφησες πίσω την καθημερινή - βαρετή - ρουτίνα η οποία ήταν γεμάτη από στρες και άγχος για να κάνεις όλα αυτά που "απαιτεί" η ζωή μιας εργαζόμενης γυναίκας, μητέρας, συζύγου, κόρης, αδερφής, φίλης κι άλλους τόσους ρόλους που έχεις καθημερινά και απλά θα ήθελες να ξεφορτωθείς, μια και καλή αλλά φοβάσαι να το πεις.

Δεν έχω κοιμηθεί ομορφότερα! Φαντάζομαι το ίδιο και εσύ. Ξέρεις γιατί; Γιατί το βράδυ πριν ξαπλώσεις δεν στριφογυρίζουν σκέψεις στο μυαλό για το τι θα συμβεί αύριο. Ξέρεις από πριν… Θα ξυπνήσεις και θα οργανώσεις εσύ την μέρα σου, έτσι όπως την θες, είτε εάν είσαι μόνη είτε εάν έχεις οικογένεια. Τι μπορεί να περιλαμβάνει αυτή η μέρα; Δουλειά (εάν εργάζεσαι από το σπίτι), καθάρισμα, μαγείρεμα, παιχνίδι με τα μικρά, γυμναστική και το βράδυ ένα ποτήρι κρασί και μια ωραία ταινία στην τηλεόραση, μόνη ή με το έτερον ήμισυ. Ωραία δεν είναι;

Ξέρεις κάτι; Όλοι πριν λέγαμε "δεν έχω χρόνο"! Τώρα έχεις, φτάνει να τον αξιοποιήσεις σωστά. Πέρνα ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά και τον σύντροφό σου, το αξίζουν αλλά και το αξίζεις. Χάρισε στον εαυτό σου όλα αυτά που πάντα είχες στο μυαλό αλλά δεν έκανες, βάλε σε τάξη όλα αυτά που άφηνες για το μέλλον και προπαντός μην ξεχνάς να ζεις, έστω και μέσα στο σπίτι.

Και είμαι σίγουρη πως όλοι μας σε λίγους μήνες θα νοσταλγούμε αυτές τις μέρες που περάσαμε "κλεισμένοι" στο σπίτι. Θα θυμόμαστε αυτές τις στιγμές που ζούμε σήμερα και θα λέμε… "Τι όμορφα που ήτανε!".

Ζήσε, λοιπόν, την κάθε στιγμή στο έπακρον και στο άλμπουμ που θα ονομάσεις "κορωνοϊός" φρόντισε να βάλεις όσο περισσότερες εικόνες μπορείς, τις δικές σου εικόνες που μόνη σου "τράβηξες".

Tags ψυχολογια, συναισθήματα, life, ζωη, κορωνοιος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2395 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4012 s // Total time: 2.6407 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X