Δούκισσα Νομικού: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στο σύζυγό της και η φωτογραφία που την "τράβηξε" στον κήπο του σπιτιού τους


Δούκισσα Νομικού: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στο σύζυγό της και η φωτογραφία που την "τράβηξε" στον κήπο του σπιτιού τους

Η παρουσιάστρια είναι full in love και αυτό φαίνεται!

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2014, εκεί όπου ανέβηκαν και τα σκαλιά της εκκλησίας τον Ιούνιο του 2017. Το ζευγάρι απέκτησε δυο παιδιά, τον Σάββα και την Αναστασία και είναι από τα πιο αγαπημένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η Δούκισσα έχει αφοσιωθεί αποκλειστικά στην οικογένεια της και την φροντίδα των παιδιών της ενώ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράζεται μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα της.

Διαβάστε ακόμα: Δούκισσα Νομικού: Οι υπέροχες εικόνες που μοιράστηκε με τα παιδάκια της στο σπίτι! 

Η παρουσιάστρια ανήρτησε μια πολύ όμορφη φωτογραφία που όπως μας είπε στη λεζάντα, την είχε "τραβήξει" ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης. Με αφορμή αυτό, η Δούκισσα Νομικού έγραψε ένα πολύ τρυφερό κείμενο γι’ αυτόν έτσι ώστε να του δείξει δημόσια την αγάπη και την εκτίμηση που του έχει για όλα όσα προσφέρει σε εκείνην αλλά και στα δυο τους παιδιά.

"...και ένα μπράβο στον άντρα μου που το φωτογραφικό του ταλέντο έχει ξεπεράσει πλέον κάθε προσδοκία. Και ένα ευχαριστώ γιατί είναι ο καλύτερος μπαμπάς που θα μπορούσα να ζητήσω, και ένα σ’αγαπώ γιατί είναι ο καλύτερος σύντροφος ζωής που θα μπορούσα να ζητήσω. Γιατί με σηκώνει όταν πέφτω, μου χαμογελάει όταν φοβάμαι, με αγκαλιάζει όταν κοιμάμαι. Δεν έχουμε επέτειο, δεν έχουμε γιορτή. Αλλά τελικά, γιατί να περιμένουμε μια ιδιαίτερη αφορμή για να εκφράσουμε όσα νιώθουμε; Ας το κάνουμε κάθε μέρα! Να και κάτι άλλο που μας δίδαξε η καραντίνα", ήταν τα λόγια που συνόδεψαν τη φωτογραφία.

Tags δουκισσα νομικου, διασημοι, δημητρης θεοδωριδης, gossip, celebrities, showbiz


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3939 s (227 Queries.) // Parse time: 2.0263 s // Total time: 5.4202 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X