Παναγιώτης Μπουγιούρης: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες με τη νέα σύντροφό του


Παναγιώτης Μπουγιούρης: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες με τη νέα σύντροφό του

Ο ηθοποιός είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει.

Αν και πριν λίγους μήνες, ο ηθοποιός είχε διάψευσε τις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με τη νεαρή συνάδερφό του εντούτοις, σήμερα έχουν κυκλοφορήσει οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Μπουγιούρη και την Αγγέλα Σιδηροπούλου.

Οι δυο τους συνεργάστηκαν στην θεατρική παράσταση "Σύνδρομο της άδειας φωλιά" και οι φήμες για νέο έρωτα δεν άργησαν να έρθουν.

Διαβάστε ακόμα: Κύπρια ηθοποιός σε σχέση με ποδοσφαιριστή εδώ και μερικούς μήνες και μόλις το μάθαμε! [εικόνες]

"Είναι απλά συνάδελφός μου η Αγγέλα και παρτενέρ μου στην καινούργια θεατρική παράσταση που ετοιμάζουμε. Κάνουμε ήδη μια παράσταση στο ίδιο θέατρο, το "Σύνδρομο της άδειας φωλιάς”», είχε δηλώσει τότε ο ηθοποιός στην εφημερίδα Reallife και τη Νίκη Κώτσου όπου και διέψευσε τις φήμες αυτές.

Η όμορφη μελαχρινή, που είναι κόρη της πρώην υπουργού Κατερίνας Παπακώστα, βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων στα καλλιτεχνικά "πηγαδάκια", καθώς όλοι μιλούσαν για ένα πιθανό ειδύλλιο με τον ταλαντούχο ηθοποιό.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr δημοσίευσε τις πρώτες κοινές τους φωτογραφίες οι οποίες τραβήχτηκαν λίγο μετά τα έκτακτα μέτρα, πιο συγκεκριμένα τέλος Μαρτίου. Οι δυο τους απαθανατίστηκαν χαλαροί και ευδιάθετοι σε μια βόλτα για περπάτημα. Δείτε τις εικόνες στην πιο κάτω gallery...

Tags Παναγιωτης Μπουγιουρης, αγγελα σιδηροπούλου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, ερωτας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5838 s (233 Queries.) // Parse time: 0.8069 s // Total time: 3.3907 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X