Κωστής Μαραβέγιας: Το δώρο του έκανε στην αγαπημένη του για τα γενέθλια της και το γλυκό μήνυμα της ηθοποιού


Κωστής Μαραβέγιας: Το δώρο του έκανε στην αγαπημένη του για τα γενέθλια της και το γλυκό μήνυμα της ηθοποιού

Η πρωτότυπη τούρτα και το ρομαντικό βράδυ που πέρασαν μαζί.

Γενέθλια είχε χθες, 28 Απριλίου η Τόνια Σωτηροπούλου και εν μέσω καραντίνας τα πέρασε στο σπίτι μαζί με τον σύντροφό της, Κωστή Μαραβέγια. Η ηθοποιός όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, έκλεισε τα 33 και σίγουρα τα γιόρτασε με ένα πολύ διαφορετικό τρόπο αφού ο κορωνοϊός δεν της επέτρεψε να διοργανώσει πάρτυ με φίλους.

Από την άλλη, ο αγαπημένος της δεν θα την άφηνε να μην γιορτάσει αυτή την ξεχωριστή μέρα για εκείνην για οποιοδήποτε λόγο... Οι δυο τους πέρασαν ένα ρομαντικό βράδυ ενώ η γοητευτική ηθοποιός μας έδειξε την υπέροχη ροζ ανθοδέσμη που της έστειλε ο τραγουδιστής παρά τις αλλεργίες που τον ταλαιπωρούν αυτή την περίοδο και γράφοντας: "Βρες κάποιον που παρόλο που κινδυνεύει η ζωή του από τις αλλεργίες, σου στέλνει μια τεράστια πηγή γύρης και άνοιξης". 

Διαβάστε ακόμα: Η Τόνια Σωτηροπούλου μας έδειξε κάθε γωνιά του σαλονιού τους και είναι modern chic!

Τέλος, η Τόνια Σωτηροπούλου ανήρτησε φωτογραφίες της με την πρωτότυπη τούρτα τις οποίες συνόδεψε με την εξής λεζάντα: "33 . Χρόνια πάνω στη γη! Τι ωραία ! Είμαι τόσο χαρούμενη και τόσο ευγνώμων για όλα όσα έχω δει, για όλα τα ταξίδια μου, τις χαρές, τις λύπες, πάνω από οοοολα την αγάπη και τους ανθρώπους μου! Ευχαριστώ από καρδιάς για όλες τις ευχές και την άπειρη αγάπη! Τα έχω πάει καλά! Αγαπώ πολύ και μ’αγαπούν πολύ! Να χαίρεστε την κάθε μέρα πάνω στη γη με τις ευκολίες και τις δυσκολίες της! Κάθε ανάσα είναι ένα μεγάλο δώρο! Ευχαριστώ βαθιά και αληθινά!". Δείτε τις εικόνες στην πιο κάτω gallery...

Tags τονια σωτηροπουλου, κωστης μαραβεγιας, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9843 s (251 Queries.) // Parse time: 0.6972 s // Total time: 3.6815 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X