Ο οίκος Saint Laurent δεν θα συμμετέχει στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού


Ο οίκος Saint Laurent δεν θα συμμετέχει στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Εξαιτίας του κορωνοϊού.

Ο κορωνοϊος δεν άφησε ανεπηρέαστο τον κόσμο της μόδας ο οποίος προσπαθεί να βρει τρόπους για να συνεχίσει τη λειτουργία του. Η πρώτη αλλαγή ήρθε με την ανακοίνωση ότι η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου θα γίνει για πρώτη φορά διδακτικά ωστόσο κάνεις ακόμη δεν γνωρίζει τι θα γίνει με την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

O γαλλικός οίκος Saint Laurent, λοιπόν, ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να συμμετέχει σε αυτήν και συνεπώς δεν θα παρουσιάσει τη Spring 2021 συλλογή του, στο κοινό. Ο οίκος αποφάσησε πως δεν θα ακολουθήσει το πρόγραμμα των Εβδομάδων Μόδας για το υπόλοιπο του 2020.

"Λαμβάνοντας υπόψιν τις συνθήκες και τις αλλαγές που έχουν προκύψει, ο Saint Laurent αποφάσισε να επανεξετάσει το πρόγραμμά του" αποκάλυψε η εταιρεία με την ανακοίνωσή της. "Τώρα, περισσότερο από ποτέ, το brand θα ακολουθήσει το δικό του ρυθμό, επαναπροσδιορίζοντας τους χρόνους του και επικοινωνώντας με ανθρώπους από όλο τον κόσμο".

Η συμμετοχή ενός οίκου στην Εβδομάδα Μόδας απαιτεί μεγάλα κεφάλαια αλλά και πολλές ώρες δουλειάς. Έτσι ο γαλλικός οίκος προτίμησε να λειτουργήσει με το δικό του χρονικό πλαίσιο μέχρι να επανέλθουμε στην κανονικότητα.

Tags Saint Laurent, PARIS FASHION WEEK, fashion, style, trend, YSL, μόδα, στυλ, ταση, Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9100 s (231 Queries.) // Parse time: 1.3920 s // Total time: 4.3020 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X