Γωγώ Αλεξανδρινού: Η πιο δύσκολη στιγμή με τη μικρή της κόρη μέσα στην καραντίνα!


Γωγώ Αλεξανδρινού: Η πιο δύσκολη στιγμή με τη μικρή της κόρη μέσα στην καραντίνα!

\"Ήταν η φάση που ήθελα να κλαίω\"  

Η Γωγώ Αλεξανδρινού, φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 1 Μαϊου, μέσω skype στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πως διαχειρίστηκε την καραντίνα σε σχέση με τις δύο της κόρες. 

Διαβάστε ακόμα: Γωγώ Αλεξανδρινού: Δείτε τι κάνουν οι κόρες της όταν εκείνη βρίσκεται στη δουλειά

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως η μικρή της κόρη, Χριστίνα, ήταν πιο δύσκολο να αντιληφθεί την καραντίνα και τα συνεπακόλουθά της, με την ίδια να λυγίζει κάποιες φορές. 

“Η Μαρία στην αρχή το είδε σαν διακοπές. Α, τι ωραία. Η μαμά στο σπίτι, περνάμε χρόνο. Ο μπαμπάς στο σπίτι. Πρωτοφανές με το φως της ημέρας να είναι ο μπαμπάς στο σπίτι, γιατί μπαίνει η ώρα 9 το βράδυ συνήθως. Τόσες ώρες με τη μάνα της πάλι πρωτοφανές. Όμως όσο περνούσαν οι μέρες άρχισε λίγο να δυσκολεύεται γιατί βγαίνουν από τη ρουτίνα τα παιδιά... και αρχίζουν και χάνουν λίγο τον προσανατολισμό τους. Ήθελε τις φίλες της [...] Η Μαρία ήταν το διαχειρίσιμο κομμάτι”, είπε η δημοσιογράφος για τη μεγάλη της κόρη.

Κατόπιν, μιλώντας για τη μικρότερη Χριστίνα, ανέφερε: “Το πιο δύσκολο ήταν η Χριστίνα. Τις πρώτες ημέρες ήταν και για εκείνη διακοπές αλλά ξεκίνησαν οι στιγμές που κι εκείνη φόρτωνε την τσάντα του νηπιαγωγείου, ντυνότανε παράξενα, έβαζε κάτι καπέλα, κάτι ρούχα παράξενα και έλεγε να πάμε σχολείο. Και κρεμόταν από την εξώπορτα. Και πραγματικά εκεί ήταν η φάση που ήθελα να κλαίω. Γιατί τι να πεις και τι να εξηγήσεις [...] Με αποκορύφωμα πριν από λίγες ημέρες, που πραγματικά πρέπει να είχαν σπάσει τα νεύρα του παιδιού και δεν μπορεί να το εκφράσει και πλήρως φραστικά. Στάθηκε στη μέση του σπιτιού και μας είπε με πολύ ωραίες προτάσεις συμπληρωμένες, που γενικά μιλάει λίγο σπαστά ακόμα στην ηλικία της “Θέλω να μπω στο αυτοκίνητο τώρα. Θέλω να κάτσει η Μαρία στο αυτοκίνητο δίπλα μου. Θέλω βόλτα”. Πραγματικά ήταν από τις λίγο δύσκολες στιγμές γιατί έβλεπες ότι το παιδί πια έχει αγανακτήσει...
 

Tags γωγώ αλεξανδρινού, κόρη, χριστινα, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9276 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5325 s // Total time: 2.4601 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X