Αφροδίτη Γεωργίου: Μας έδειξε πόσο μεγάλωσε η κορούλα της


Αφροδίτη Γεωργίου: Μας έδειξε πόσο μεγάλωσε η κορούλα της

Η παρουσιάστρια ζει πρωτόγνωρες στιγμές και το μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Αφροδίτη Γεωργίου στις 25 Φεβρουαρίου έγινε για πρώτη φορά μανούλα, την ημερομηνία που όπως είχε αναφέρει γνωρίστε με τον σύζυγό της, Στέφανο Στυλιανού πριν 13 χρόνια.

Η παρουσιάστρια αυτούς τους μήνες έχει αφοσιωθεί αποκλειστικά στην φροντίδα της κορούλα της ενώ όταν είχε κλείσει ενός μηνών ανήρτησε μια φωτογραφία που την είχε στην αγκαλιά της και έγραψε: "1 μήνας μαζί σου και σου υπόσχομαι ότι θα είσαι τα πάντα για μένα αγάπη μου, πάντα! Έτυχε να έρθεις σε μια δύσκολη περίοδο, πρωτόγνωρη παγκοσμίως, αλλά όλα θα πάνε καλά και σύντομα θα μπορούμε να δώσουμε σε εσένα και τα μωρά όλου του κόσμου ένα ανέμελο σήμερα και ένα καλύτερο αύριο. Με αγάπη, η μαμά σου".

Χθες, η γλυκιά μανούλα μας έδειξε πόσο μεγάλωσε το κοριτσάκι της καθώς ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία την οποία συνόδεψε με τα εξής λόγια: "Τα μωρά είναι σαν μικροί ήλιοι. Ζεσταίνουν την καρδιά μας και γεμίζουν την ζωή μας φως. Η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση, αλλά αξίζει κάθε στιγμή, ακόμα και αυτές που μας ξεβολεύουν (και ας είναι πολλές) Όλα χαλάλι σου". Δείτε στην πιο κάτω gallery τις εικόνες…

Tags αφροδίτη γεωργιου, διασημοι, hot new, showbiz κύπρος, celebrities, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6481 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5997 s // Total time: 3.2478 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X