Το πρώτο πράγμα που έκανα με τη χαλάρωση των μέτρων! [εικόνες]


Το πρώτο πράγμα που έκανα με τη χαλάρωση των μέτρων! [εικόνες]

Ένιωσα ότι αναζωογονήθηκα! 

Αν με ρωτήσει κανείς ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω όταν τελειώσει η καραντίνα, σίγουρα δεν θα μπορώ να απαντήσω με μία πρόταση, επειδή είναι πολλά αυτά που ονειρεύομαι και θέλω να κάνω. Έχω ήδη ακυρώσει δύο προγραμματισμένα ταξίδια που θα έκανα μέσα στους επόμενους μήνες καθώς οι συνθήκες δεν μας το επιτρέπουν, παρόλα αυτά είμαι αισιόδοξη ότι θα το περάσουμε όλο αυτό και θα επανέλθουμε στην καθημερινότητα μας. 

Πάνε κοντά δύο μήνες τώρα που στερηθήκαμε αρκετά, αλλά ταυτόχρονα κερδίσαμε πολλά άλλα. Πράγματα αυτονόητα, όπως ένα οικογενειακό τραπέζι, μια βόλτα με φίλους, έπαψαν να είναι μέρος της καθημερινότητα μας. Από την άλλη, αφιερώσαμε πολύ περισσότερο χρόνο στον εαυτό μας, στο ταίρι μας, στο σπίτι μας, σε πράγματα που δεν προλαβαίναμε να κάνουμε στην προηγούμενη καθημερινότητα. 

Κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό, πιστεύω γίναμε καλύτεροι ως άνθρωποι γιατί εκτιμήσαμε αυτά τα "απλά", που πολλές φορές περνούσαν αδιάφορα από μπροστά μας.  

Για αυτό λοιπόν το πρώτο πράγμα που έκανα χτες το απόγευμα με τη χαλάρωση των μέτρων, δεν ήταν να πάω στα μαγαζιά για ψώνια, αλλά να κάνω μία βόλτα στην παραλία. Μέσα σε λίγα λεπτά η ψυχολογία και η διάθεση μου αναζωογονήθηκαν. Αυτομάτως ένιωσα ευγνώμων που ζω σε παραλιακό χωριό. Πέντε λεπτά και τσουπ τα πόδια μου πλατσούριζαν στο νερό. 

Γαλήνη και ηρεμία είναι οι δύο πρώτες λέξεις που μου έρχονται στο μυαλό όταν βρίσκομαι εκεί.  Το βλέμμα χάνεται στο απέραντο γαλάζιο και η σκέψη τρέχει καρτερώντας το καλοκαίρι. 

Εσύ ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανες με τη χαλάρωση των μέτρων; 

Υ.Γ. Τώρα #μένουμεσπίτι και είμαστε δύο φορές πιο προσεχτικοί καθώς το σημείο αυτό είναι κομβικό. 

Love,

K. xx

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, blog, BLOGGER, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, διασημοι, παραλία, θάλασσα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9433 s (279 Queries.) // Parse time: 0.4558 s // Total time: 3.3991 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X