Το ρόφημα που θα σε βοηθήσει να χάσεις το λίπος στην κοιλιά


Το ρόφημα που θα σε βοηθήσει να χάσεις το λίπος στην κοιλιά

Καταπολεμά το πρήξιμο της κοιλιάς!

Το καλοκαίρι πλησιάζει και ήδη κάποιες από εμάς φόρεσα το μαγιό τους, έστω και για ηλιοθεραπεία στην βεράντα τους. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό που εν μέσω πανδημίας έβαλαν κιλά και τώρα τρέχουν να τα χάσουν. Αν, λοιπόν, ανήκεις σε αυτές που θέλεις απεγνωσμένα να μπεις στο παλιό σου σορτσάκι, τότε σου προτείνουμε να φτιάξεις ένα ρόφημα που θα διώξει το πρήξιμο σε λίγα μόλις λεπτά. 

Ο λόγος για το Sassy Water που δεν είναι τίποτα περισσότερο από νερό εμπλουτισμένο όμως με τζίντζερ, αγγούρι, λεμόνι και δυόσμο που συνδυαστικά συμβάλλουν στην καλύτερη πέψη.

Υλικά

  • 2 λίτρα νερό.
  • 1 κουταλάκι τζίντζερ (πιπερόριζα) φρέσκο ή αποξηραμένο.
  • 1 αγγούρι.
  • Χυμός από 1 λεμόνι.
  • 12 φύλλα φρέσκου δυόσμου (ή 1 κουταλάκι αποξηραμένο δυόσμο) ή 12 φύλλα φρέσκιας μέντας (ή 1 κουταλάκι αποξηραμένη μέντα).

Καθάρισε το αγγούρι και κόψε το σε λεπτές φέτες. Βάλε το νερό σε μια κανάτα και πρόσθεσε το αγγούρι, το χυμό λεμονιού, το τζίντζερ και τον δυόσμο ή την μέντα. Ανακάτεψε καλά τα υλικά και άφησε το κοκτέιλ για μια νύχτα στο ψυγείο. Την επόμενη μέρα στράγγισε το μείγμα πριν το καταναλώσεις. Μπορείς να το καταναλώσεις και τα 2 λίτρα του κοκτέιλ κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Extra tip: Μπορείς επίσης, να βάλεις όλα τα υλικά σε ένα blender και στη συνέχεια να περάσεις το μείγμα από ένα σουρωτήρι. Το ρόφημα είναι έτοιμο για να το καταναλώσεις την ίδια στιγμή!

 

Tags κοιλια, ρόφημα, λίπος, λιπος κοιλιας, Αγγούρι, λεμόνι, τζίντζερ, κιλά, βαρος, Διατροφή, υγεια, health


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8546 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3853 s // Total time: 2.2399 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X