Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τρίτη 12 Μαΐου 2020;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τρίτη 12 Μαΐου 2020;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Ένα συναίσθημα αδικίας ίσως σας καταβάλει και σας κάνει να αισθανθείτε σωματικά και ψυχικά εξοντωμένοι. Φροντίστε για ξεκούραση και αποσπάστε την προσοχή σας με κάτι ευχάριστο και δημιουργικό.

Ταύρος

Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις γιατί μπορεί να αδικήσετε άτομα και να το φέρετε βάρος στην συνείδηση σας. Επιπλέον δεν θα μπορέσετε εύκολα να επανορθώσετε…

Δίδυμοι

Είστε ιδιαίτερα σαρκαστικοί και περιπαικτικοί με τους γύρω σας και αυτό μπορεί να ενοχλήσει πολλούς και να χάσετε σημαντικά στηρίγματα στον επαγγελματικό τομέα ή στο φιλικό σας περιβάλλον.

Καρκίνος

Σκέψεις σας προβληματίζουν σήμερα για τα επόμενα βήματα σας. Θα θέλατε πολύ να κομπάσετε για τα επιτεύγματα σας, εάν είστε όμως ειλικρινείς με τον εαυτό σας θα δείτε ότι δεν έχετε κάνει την πρόοδο που ελπίζατε.

Λέων

Εκτιμήσετε τα όσα σας έχει φέρει η ζωή και η τύχη και μην παίζετε τα κεκτημένα σας κορώνα-γράμματα. Αποφύγετε κερδοσκοπικές κινήσεις και υποσχέσεις για γρήγορα κέρδη, γιατί θα χάσετε και αυτά που έχετε.

Παρθένος

Χαρακτηρίζεστε από αρνητικότητα σήμερα. Όλα και όλοι σας φταίνε, από τον σύντροφο έως τους συνεργάτες σας. Πρέπει να όμως να μάθετε να κάνετε συμβιβασμούς στην ζωή σας και σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα.

Ζυγός

Οι φιλοδοξίες σας βγαίνουν στην επιφάνεια κατά την σημερινή μέρα και επιδιώκετε πάση θυσία να δρομολογήσετε τα σχέδια σας. Υπάρχει όμως ένα μελανό σημείο… Στοχεύετε πολύ ψηλά και αν δεν κατεβάσετε τον πήχη δεν θα καταφέρετε και πολλά…

Σκορπιός

Η διάθεση σας χαρακτηρίζεται από έντονο ρομαντισμό και έντονα αισθήματα αγάπης και έρωτα. Είναι ευκαιρία να περάσετε ένα υπέροχα ρομαντικό βράδυ με τον σύντροφό σας, να διαλύσετε τα σύννεφα που ίσως υπάρχουν στην σχέση σας και να βρείτε τις ισορροπίες σας.

Τοξότης

Η σημερινή  μέρα μπορεί να σας βγάλει απίστευτα και απρόσμενα  συναισθήματα αγάπης και συμπόνιας, όχι μόνο αναφορικά με τον σύντροφό σας, αλλά και απέναντι στους συνεργάτες, συναδέλφους ή φίλους.

Αιγόκερως

Δώστε λίγη περισσότερη προσοχή στην υγεία σας, φίλοι μου. Καλό θα ήταν να μην αψηφήσετε τα μηνύματα που θα σας στείλει το κορμί σας, γιατί μπορεί και το παραμικρό να αποδειχτεί τελικά σημαντικό.

Υδροχόος

Αισθάνεστε αρκετά καλά σήμερα, απαλλαγμένοι από τις έγνοιες που σας βασάνιζαν σχετικά με την υγεία σας. Μην ξεχνάτε ότι η αρνητική ψυχολογία φέρνει πάντοτε και νέες αρνητικές εξελίξεις. Ακολουθήστε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής…

Ιχθείς

Έχετε έντονη ανάγκη για αγάπη και ρομαντική ατμόσφαιρα! Θα πρέπει όμως και σεις να κουνήσετε το δαχτυλάκι σας και να μην τα περιμένετε όλα έτοιμα στο πιάτο…

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: alindakanaki.gr

   

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1017 s (247 Queries.) // Parse time: 0.3455 s // Total time: 2.4471 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X