Ένα μήνυμα καρδιάς από τον Γιώργο Θεοφάνους


Ένα μήνυμα καρδιάς από τον Γιώργο Θεοφάνους

Ο μουσικοσυνθέτης ανταποκρίθηκε αφιλοκερδώς και χωρίς δεύτερη σκέψη στο κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.

Χωρίς παραφωνίες, πάμε για νέες επιτυχίες! Με αυτή τη φράση κλείνει ένα μήνυμα καρδιάς από τον Γιώργο Θεοφάνους ο οποίος ανταποκρίθηκε αφιλοκερδώς και χωρίς δεύτερη σκέψη στο κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, συμβάλλοντας στη νέα μεγάλη πρόκληση που έχουμε μπροστά μας: Τώρα που τα καταστήματα ανοίγουν και έχουν προετοιμαστεί σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών, θα βγει ο κόσμος από το σπίτι του και θα αρχίσει να τα επισκέπτεται με απόλυτη ασφάλεια, τηρώντας όλες τις υγειονομικές προφυλάξεις.

Για αυτό και ο αγαπημένος μας συνθέτης μας θυμίζει με τα δικά του λόγια ότι:

"Μαζί γράψαμε τη μεγαλύτερη μας επιτυχία ως τώρα. Μένοντας σπίτι! Γιατί όλοι, όπως και εγώ με την οικογένειά μου, νιώσαμε ότι έχουμε την ευθύνη να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του μαέστρου, για να είμαστε ένα αρμονικό σύνολο και τα καταφέραμε. Τώρα που επιστρέφουμε στην καθημερινότητα και τα εμπορικά καταστήματα ανοίγουν, συνεχίζουμε να προσέχουμε. Τηρούμε τους κανόνες υγιεινής δείχνοντας υπευθυνότητα. Επιλέγουμε τα μαγαζιά της γειτονιάς μας, το οργανωμένο εμπόριο και δεν το διακινδυνεύουμε με παράνομα προϊόντα. Χωρίς παραφωνίες, πάμε για νέες επιτυχίες!".

Ο πρόεδρος του Ε.Σ.Α Σταύρος Καφούνης, δήλωσε ότι το ραδιοτηλεοπτικό αυτό κοινωνικό μήνυμα, το οποίο έχει την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων και της Γ. Γραμματείας Εμπορίου & Προστασίας του Καταναλωτή, αποτελεί κατάθεση ψυχής περισσοτέρων από τριάντα εξαιρετικών επαγγελματιών οι οποίοι αφιλοκερδώς διέθεσαν την επαγγελματική τους υπόσταση και εμπειρία στο κάλεσμα του Ε.Σ.Α, ώστε να συμβάλουν ενεργά στην ασφαλή επάνοδο των συμπολιτών μας στη νέα κανονικότητα που δημιουργείται.

Υπό τις αυστηρές οδηγίες και τη καθοδήγηση του κορυφαίου συνθέτη μας Γιώργου Θεοφάνους, το επιτελείο της εταιρείας IRA MEDIA για την συνολική επικοινωνιακή στρατηγική και συγκεκριμένα τη δημιουργική ιδέα και την επιμέλεια του τηλεοπτικού πλάνου προβολής και της εταιρείας ARTECNIKO για την παραγωγή του spot, που δημιούργησαν ένα καλλιτεχνικό έργο 40 δευτερολέπτων, το οποίο είμαστε βέβαιοι ότι θα αποτελέσει ένα ακόμη παράδειγμα, για το πόσα μπορούμε να πετύχουμε όταν δουλεύουμε ομαδικά για ένα κοινό σκοπό.

Εκ μέρους του εμπορικού κόσμου της χώρας, ευχαριστώ από καρδιάς τον κύριο Θεοφάνους, όχι μόνο για την παρουσία του, αλλά και για την παραχώρηση της κορυφαίας του επιτυχίας "Σ’ Αγαπώ" ως μουσική επένδυση του κοινωνικού μηνύματος, αλλά και την εταιρία IRA MEDIA, το πρώτο ανεξάρτητο Media Agency στην Ελλάδα, για την έμπρακτη στήριξη στην προσπάθεια του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και την εταιρεία παραγωγής ARTECNIKO, που με την συγκεκριμένη ενέργεια στάθηκαν στο πλευρό των εκατοντάδων χιλιάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των εργαζομένων τους, που επλήγησαν το τελευταίο διάστημα.

Εύχομαι ο θεσμός της δωρεάς, που μέσα στην κρίση μπήκε για τα καλά στη ζωή μας, να αποτελέσει ένα κέρδος που θα παραμείνει προς όφελος της κοινωνίας και προσκαλώ τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δίκτυα, ακολουθώντας το παράδειγμα του συνθέτη να μας συμπαρασταθούν, προβάλλοντας το κοινωνικό μήνυμα του Ε.Σ.Α με τέτοιο τρόπο, ώστε να φτάσει σε κάθε γωνιά της χώρας, σε κάθε Έλληνα πολίτη.

Tags γιωργος θεοφανους, μηνυμα καρδια, χωρίς παραφωνιες, good life


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3108 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5440 s // Total time: 2.8548 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X