Έφτιαξα το πιο νόστιμο βραδινό! [εικόνες]


Έφτιαξα το πιο νόστιμο βραδινό! [εικόνες]

Μάθε πώς να φτιάξεις και εσύ γεμιστές πατάτες με μπέικον και τυρί. 

Καραντίνα, κατ' οίκον περιορισμός και απαγόρευση άσκοπων μετακινήσεων έχουν γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς μας πλέον. Κομμάτι της καθημερινότητας μας όμως έγινε και το μαγείρεμα.  Πόσο μαγείρεμα έχουμε κάνει αυτές τις ημέρες ούτε εγώ δεν ξέρω! Ο Πέτρος φορτώθηκε κιλά και εγώ νιώθω έτοιμη να κάνω στροφή στην καριέρα μου! Αστειεύομαι...

Να σου πω την αλήθεια το πιο δύσκολο κομμάτι, δεν ήταν η διαδικασία, αλλά στο να βγάλω ένα καθημερινό μενού προσπαθώντας να είμαι ευρηματική και συνάμα να ισορροπήσω τη διατροφή μας.

Εάν είσαι λοιπόν από τους ανθρώπους που τρώνε κάτι ελαφρύ το βράδυ, σου έχω την τέλεια συνταγή. Τι θα έλεγες απόψε να φτιάξεις τις δικές σου γεμιστές πατάτες στο φούρνο και να δεις και μια ταινία ή την αγαπημένη σου σειρά;

Πιο κάτω θα βρεις τα υλικά που θα χρειαστείς και τον τρόπο εκτέλεσης.

Υλικά 

  • 3 πατάτες
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 150γρ. μπέικον σε κομματάκια
  • 100γρ. τυρί κρέμα
  • 200γρ. 4 τυριά τριμμένα
  • 100γρ. βούτυρο
  • 1 κ.σ φρέσκο θυμάρι
  • Σχοινόπρασο
  • Αλάτι 
  • Mαύρο πιπέρι


Διαδικασία

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200οC στον αέρα. Κόβουμε τις πατάτες στη μέση, τις χαράζουμε χωρίς να φτάσουμε τη φλούδα και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί. Τις αλείφουμε με το ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και τις ψήνουμε για 40 - 50 λεπτά.  

Προσοχή: Γυρνάμε τις πατάτες ώστε η κομμένη επιφάνεια να ακουμπάει τη λαδόκολλα. Μετά το ψήσιμο σιγουρέψου ότι το εσωτερικό τους είναι καλά ψημένο. 

Σε ένα καυτό τηγάνι ψήνουμε το μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό. Σε ένα άλλο μπολ προσθέτουμε το τυρί κρέμα, τα τέσσερα τυριά, το μπέικον και το θυμάρι και τα ανακατεύουμε. Με ένα κοφτερό μαχαίρι αφαιρούμε το εσωτερικό της πατάτας και το τοποθετούμε μέσα στο μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά.

Γεμίζουμε το κέλυφος κάθε πατάτας με το μίγμα, ώστε να φαίνεται πλούσιο και βάζουμε λίγο βούτυρο πάνω από το μείγμα της κάθε πατάτας. Προσθέτουμε επιπλέον τριμμένο τυρί και ψήνουμε στο φούρνο για άλλα 5 - 10 λεπτά.  

Τις σερβίρουμε με το σχοινόπρασο σαν γαρνιτούρα. Εναλλακτικά μπορείτε να βάλετε ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι.

Voila et bon appétit!

Υ.Γ. Μοιράσου μαζί μου τη δική σου συνταγή και στείλε μου φωτογραφίες το τελικό αποτέλεσμα στον προσωπικό μου λογαριασμό στο instagram (@klelia_yiasemidou).
#μένουμεασφαλείς

Love,
K. xx

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, Συνταγή, πατατες γεμιστες, blog, BLOGGER, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, διασημοι, καραντινα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8492 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2139 s // Total time: 2.0630 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X