Αν ψάχνεις αντηλιακό προσώπου σου έχουμε τα έξι αγαπημένα μας αλλά και κάποιες συμβουλές


Αν ψάχνεις αντηλιακό προσώπου σου έχουμε τα έξι αγαπημένα μας αλλά και κάποιες συμβουλές

Ξεκίνησε η περίοδος που αυτό το προϊόν δεν πρέπει να απουσιάζει από κανένα νεσεσέρ.

H θερμοκρασία ανεβαίνει σιγά - σιγά και ο καιρός γίνεται πιο ηλιόλουστος και κατ' επέκταση η ηλιακή ακτινοβολία πιο έντονη. Αυτό σημαίνει πως αυξάνονται και οι ανάγκες μας όσον αφορά την προστασία και την φροντίδα του προσώπου μας. Το προϊόν κλειδί που δεν πρέπει να λείπει πλέον από την καθημερινή μας περιποίηση δεν είναι άλλο από τις νέες, εξελιγμένες αντηλιακές κρέμες προσώπου. Τι να αναζητήσεις στην αντηλιακή σου κρέμα; Προτού επιλέξεις την κρέμα που θα σε συντροφεύσει στο… "κυνηγητό" με τον ήλιο, λάβε υπόψη σου τα παρακάτω:

Επίλεξε τη σωστή για τον τύπο της επιδερμίδας σου. Ανάλογα με το αν το δέρμα του προσώπου σου είναι λιπαρό ή ξηρό, πρέπει να επιλέξεις και την κρέμα σου, έτσι ώστε να ενυδατώνει την επιδερμίδα σου όσο χρειάζεται και να μην την αφήνει αφυδατωμένη ή με περισσό σμήγμα.

Δώστε βάση στο δείκτη προστασίας. Όσο πιο ανοιχτόχρωμη είναι η επιδερμίδα του προσώπου σου, τόσο περισσότερο είναι ευαίσθητη στον ήλιο. Οι σκουρόχρωμες επιδερμίδες προστατεύονται επαρκώς με ένα SPF 20, ενώ οι πιο ανοιχτές χρειάζονται υψηλότερο δείκτη που φτάνει μέχρι και 50 και προστατεύει αποτελεσματικά από το σύνολο του φάσματος της ηλιακής ακτινοβολίας.

Διαλέξτε τη με βάση προβλήματα που αντιμετωπίζετε (πανάδες, ακμή κ.ο.κ.). Οι πανάδες σου μπορούν να εξαλειφθούν ή να μην ενισχυθούν, αν η αντηλιακή σου κρέμα έχει ειδική σύνθεση για το δέρμα με πανάδες, με SPF τουλάχιστον 30 και φυσικά φίλτρα, όπως οξείδιο του ψευδαργύρου και διοξείδιο του τιτανίου. Αναλόγως πρέπει να κινηθείς και για το δέρμα με τάση ακμής, επιλέγοντας μια αντηλιακή κρέμα που ενδείκνυται γι’ αυτές τις περιπτώσεις, με σμηγματορρυθμιστική δράση, έτσι ώστε να μην προκαλεί λιπαρότητα και σμήγμα στο δέρμα του προσώπου σου.

Δώσε προσοχή στα χείλη, τη μύτη και τα αυτιά σου. Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις, αλλά τα σημεία αυτά του προσώπου, και ειδικά η μύτη που προεξέχει, χρειάζονται κι αυτά τη δική τους φροντίδα και προστασία από τον ήλιο. Προφύλαξε τα με αντηλιακά προϊόντα ειδικά γι’ αυτές τις περιοχές, προσφέροντας συμπληρωματική κυτταρική προστασία στην επιδερμίδα σου και γλιτώνοντας το κάψιμο, το ξεφλούδισμα και τον ερεθισμό τους.

Θυμήσου ότι όσο πιο αποτελεσματικά προστατεύεις το πρόσωπό σου από τον ήλιο, τόσο περισσότερο εξασφαλίζεις ότι δεν θα "προδώσει" ποτέ την ηλικία σου. Εμείς σου προτείνουμε στην πιο κάτω gallery τα έξι αγαπημένα μας...

Tags αντηλιακα, αντηλιακά προσώπου, Ομορφια, προσωπο, sun care, face sun care, beauty, face


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0453 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2762 s // Total time: 2.3215 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X