Πέντε looks από τη νέα συλλογή της  Έφης Παπαϊωάννου που θα λατρέψεις


Πέντε looks από τη νέα συλλογή της  Έφης Παπαϊωάννου που θα λατρέψεις

Κομμάτια που σίγουρα πρέπει να αποκτήσεις αφού θα αναβαθμίσουν τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

Η θερμοκρασία ανεβαίνει ολοένα και πιο πολύ κι αυτό σημαίνει πως ήρθε η ώρα να φτιάξουμε την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα. Κι η σχεδιάστρια Έφη Παπαϊωάννου μας έδειξε μέσα από το λογαριασμό της στο instagram καλοκαιρινά looks από τη συλλόγη της και εμείς  διαλέξαμε πέντε που σίγουρα πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου αυτή τη σεζόν.

Το κλασσικό μάξι λευκό φόρεμα που όλες λατρεύουμε να φοράμε το καλοκαίρι.

Το μίνι σέξι φόρεμα που αποτελείται από ένα crop top το οποίο ενώνεται με μια chiffron φούστα σε ένα ιδιαίτερο mint χρώμα αλλά και το σούπερ μίνι σε λευκό χρώμα και κεντήματα στο ντεκολτέ. Ένα κομμάτι για ιδιαίτερες περιστάσεις.  

Ένα co-ord σύνολο από crop top και μάξι φούστα φτιαγμένο από δαντέλα που μπορείς να φορέσεις από το απόγευμα μέχρι και το βράδυ.

Και φυσικά μια glam εμφάνιση ένα μάξι φόρεμα με ιδιαίτερο design και δαντέλα που σίγουρα θα πρέπει να εντάξεις στη γκαρνταρόμπα σου.

Το καλύτερο σου το αφήσαμε για το τέλος, μπορείς να αποκτήσεις όλα τα κομμάτια με έκπτωση, αφού η Κύπρια σχεδιάστρια αποφάσισε λόγω των συνθηκών να βάλει όλη της τη νέα συλλογή σε μέχρι και 50% έκπτωση. Δείτε όλες τις δημιουργίες στην πιο κάτω gallery…

Tags eφi, έφη παπαιωάννου, μόδα, στυλ, ταση, fashion, style, trend, best outfit


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3068 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4421 s // Total time: 2.7490 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X