Κρίσεις πανικού: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σε ένα instagram live με τον Yianni Michael


Κρίσεις πανικού: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σε ένα instagram live με τον Yianni Michael

Την Παρασκευή, ο σύμβουλος ψυχικής υγείας, Yiannis Michael θα μιλήσει για την διαταραχή πανικού που συνήθως εκδηλώνεται ως \"κεραυνός εν αιθρία\".

Ο γνωστός βιοσυντονιστής και σύμβουλος ψυχικής υγείας, Yiannis Michael συνεχίζει τα δωρεάν συμβουλευτικά sessions σε facebook και instagram. Αυτή την Παρασκευή, 15 Μαΐου θα αγγίζει ένα μεγάλο θέμα που βασανίζει αρκετό κόσμο,κυρίως γυναίκες και δεν είναι άλλο από τις κρίσεις πανικού ή αλλιώς panic attack.

Το instagram live αυτό, απευθύνεται σε όσους θα ήθελαν να μάθουν τι είναι η κρίση πανικού, τα συμπτώματα και πως μπορούμε να τις αντιμετώπισουμε. O Yiannis Michael θα μοιραστεί μαζί σας όλες τις πληροφορίες γύρω από αυτή την διαταραχή με σκοπό να μπορείς να αναγνωρίζεις αυτή την κατάσταση κι έτσι να μπορείς να έχεις καλύτερες επιλογές στο πώς να τη διαχειριστείς. 

Ραντεβού, λοιπόν, την Παρασκευή 15 Μαΐου στις 19.00 στο instagram live του όπου θα αναλύσει το μεγάλο θέμα που βασανίζει πολλούς από εμάς. Συντονιστείτε!

Facebook: YiannisMichael 

Instagram: Yiannis Michael 

Website: https://yiannismichael.com

Tags panic attack, ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ, κρισεις πανικου, ψυχολογια, ψυχολόγος, βιοσυντονισμος, γιαννης μιχαηλ, yiannis michael


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2279 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2058 s // Total time: 2.4337 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X