White Noise


White Noise

Απόλυτα διαχρονικό και άμεσα συνδεδεμένο με το καλοκαίρι, το λευκό αποτελεί ένα από τα χρώματα που μπορεί να υιοθετήσει κάθε γυναίκα.

Το λευκό προσαρμόζεται ανάλογα με τις τάσεις της εκάστοτε εποχής και το συναντάμε σε όλες τις πιθανές εκδοχές, από τα καυτά σορτς μέχρι τα μάξι αέρινα φορέματα.



1. Φόρεμα €84 TOPSHOP / 2. Κολιέ €43 TOPSHOP / 3. Μπλούζα GUCCI BOUTIQUE / 4. Ρολόι χεριού από επιχρυσωμένο ασήμι και δερμάτινο λουράκι OXETTE / 5. Δερμάτινη τσάντα €240 PINKO / 6. Σορτς Ice, Iceberg LABELS / 7. Πλατφόρμα Vicini FIOR

How to wear it:
Παρότι και το λευκό έχει την ικανότητα να συνδυάζεται με τα πάντα, επιλέξτε να το συνδυάσετε με παπούτσια σε χρυσή, ασημένια  απόχρωση ή ακόμα καλύτερα σε χρώμα του δέρματος.
Δώστε του άποψη και στυλ, συνδυάζοντας το με μεγάλα εντυπωσιακά κοσμήματα με χρωματιστές πέτρες ή αξεσουάρ σε python-skin μοτίβο για πιο bohemian look.   
Εάν και εφόσον ανήκετε στην κατηγορία των στιλιστικά "ριψοκίνδυνων" γυναικών, συνδυάστε το διάφανο λευκό τοπ με σουτιέν σε αντίθετη απόχρωση, όπως το μαύρο. 
Θυμηθείτε πως το λευκό μικρό φόρεμα ή παντελόνι, θα αποτελέσει το βασικό σας κομμάτι για την καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα, καθώς ανάλογα με το ύφος που θέλετε να δώσετε , έχετε την δυνατότητα να τα συνδυάσετε ανάλογα με την περίσταση και διάθεση.

Photo: Μάριος Χαψής

Tags fashion, trend, Trends, ταση, μόδα, Λευκο, ασπρο, καλοκαιρι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2487 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3974 s // Total time: 3.6460 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X