Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Κυριακή 17 Μαΐου 2020;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Κυριακή 17 Μαΐου 2020;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει στην επιφάνεια αρκετό συναίσθημα! Προσοχή στις επαφές σας, γιατί η μέρα μπορεί να γίνει ανατρεπτική και απρόβλεπτη.

Ταύρος

Ανατροπών συνέχεια και σήμερα, με πρόσωπα από το παρελθόν να απορυθμίζουν την μέρα σας! Σκεφτείτε καλά πριν πράξετε, γιατί ίσως να μην έχετε την ευκαιρία αργότερα να επανορθώσετε.

Δίδυμοι

Δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια ήρεμη μέρα! Πολλές οι εναλλαγές στην διάθεση και στην εργασιακή ατμόσφαιρα και πιθανές διαφωνίες έως διαπληκτισμοί με συνεργάτες ή συναδέλφους. 

Καρκίνος

Άτομα μεγάλης ηλικίας μπορεί να χρειαστούν την στήριξη σας σήμερα. Από την άλλη όμως, κάποια χρήματα που περιμένατε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τα εισπράξετε.

Λέων

Έντονα ερωτική διάθεση αλλά και πολύ δράση στον εργασιακό χώρο κρύβει η σημερινή μέρα. Είστε όμως αγωνιστές και πείσμωνες και θα τα βγάλετε πέρα, παρ όλο τον εργασιακό φόρτο.

Παρθένος

Μην παρασύρεστε από το αίσθημα ευδαιμονίας και προκαλέσετε τριβές με τον σύντροφό ή τους συνεργάτες σας. Υπάρχει και πιο ήπιος τρόπος να εκφράσετε τις απόψεις και ιδέες σας.    

Ζυγός

Μια απρογραμμάτιστη μετακίνηση υπόσχεται δράση, αλλά και άνοιγμα νέων οριζόντων αναφορικά με τα ενδιαφέροντα σας. Να είστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο και κυρίως για να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που μπορεί να παρουσιαστεί.

Σκορπιός

Μια χαλαρή μέρα η σημερινή και ιδιαίτερα οι βραδινές ώρες. Κοινωνικές επαφές, διασκέδαση και έρωτας συνθέτουν το σκηνικό που θα σας κάνει να χαλαρώσετε.

Τοξότης

Οι κραιπάλες της προηγούμενης μέρας ίσως να είναι η αιτία για την ταλαιπωρημένη σας υγεία. Φροντίστε λίγο καλύτερα τον εαυτό σας με περισσότερη ξεκούραση και καλύτερη διατροφή.

Αιγόκερως

Δεν θα είναι όλα ρόδινα στην πορεία της σημερινής μέρας. Θα χρειαστεί να παλέψετε για τα πιστεύω σας για να κερδίσετε αυτά που αξίζετε. Δεν πρόκειται να σας χαριστεί τίποτε!

Υδροχόος

Η γοητεία σας τονώνεται, κάποιες αιφνίδιες αλλαγές όμως σκηνικού στον εργασιακό τομέα σας δημιουργούν άγχος… Μην παρασύρεστε από το άγχος και χάνετε τον έλεγχο.

Ιχθείς

Ότι καινούργιο βάλετε σε εφαρμογή σήμερα, έχει αρκετά σημαντικές ελπίδες επιτυχίας, λόγω του ευνοϊκού πλανητικού σκηνικού της μέρας! Θα πρέπει να έχετε κάνει όμως πολύ καλή προετοιμασία, εξασφαλίζοντας την επιτυχία σας.

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: alindakanaki.gr 

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6230 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3634 s // Total time: 2.9864 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X