Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020; 


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020; 

Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις   

Κριός

Η μέρα θα σας φέρει σημαντικές και ευχάριστες ειδήσεις, θα πρέπει όμως να εστιάσετε στα ουσιώδη και να αφήσετε κατά μέρος τις επουσιώδεις λεπτομέρειες.

Ταύρος

Θα υπάρξει μια αναστάτωση, μια και από μια κακή συνεννόηση μπορεί να προκύψουν αποκαλύψεις που θα σας αφήσουν άναυδους. Κάποια πράγματα ήρθε η ώρα να δουν το φως της μέρας.

Δίδυμοι

Υπάρχει έντονος ανταγωνισμός στον επαγγελματικό στίβο, αλλά θα καταφέρετε να τα φέρετε σε πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στα οικονομικά θέματα καταγράφεται βελτίωση.

Καρκίνος

Οι επιτυχίες σας δεν αφήνουν τους γύρω σας αδιάφορους και ίσως να αντιμετωπίσετε μια κατά μέτωπο επίθεση που θα υποκινείται από αισθήματα ζηλοφθονίας.

Λέων

Η επικοινωνία με το φιλικό σας περιβάλλον θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάπως προβληματική. Μην εστιάζετε όμως στα δυσάρεστα και φροντίστε να περάσετε καλά.

Παρθένος

Αφεθείτε στον ρυθμό που θα δώσει η μέρα. Μην προσπαθείτε να επιβάλετε το πρόγραμμα σας, γιατί άδικα θα εκνευριστείτε και ίσως να έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα επιθυμούσατε.

Ζυγός

Το παρασκήνιο ή τα μυστικά στον επαγγελματικό σας χώρο διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο. Την προσοχή σας τεταμένη για να αποφύγετε τυχόν παραπατήματα…

Σκορπιός

Η δημιουργικότητα σας βρίσκεται σήμερα στα ύψη! Ένας κύκλος ίσως ολοκληρωθεί και κάτι νέο θα ξεκινήσει. Ατενίστε με ελπίδα το μέλλον.

Τοξότης

Ερωτικό πάθος και έντονα συναισθήματα δείχνει η μέρα για σας. Χαρείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, έχετε και τον νου σας όμως, γιατί η μέρα κρύβει παγίδες…

Αιγόκερως

Νέοι δρόμοι ανοίγονται στην ζωή σας! Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ανασφάλειες και αμφιταλαντεύσεις. Αδράξτε την ευκαιρία και αντικρίστε με αυτοπεποίθηση το μέλλον σας.

Υδροχόος

Ίσως να έχετε να αντιμετωπίσετε κάποια οικονομικής φύσης θέματα. Κινηθείτε συντηρητικά και βάσει πλάνου για να μην βρεθείτε εκτός προϋπολογισμού.

Ιχθείς

Οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν και θα χρειαστεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία και την αυτοκυριαρχία σας για να μην προκληθούν εντάσεις με απρόβλεπτες συνέπειες.

Από την Αλίντα Κανάκη 

Πηγή: alindakanaki.gr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3050 s (247 Queries.) // Parse time: 0.3139 s // Total time: 2.6189 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X