Μόλις κυκλοφόρησε ένα άρωμα που είναι unisex και φιλικό στο περιβάλλον


Μόλις κυκλοφόρησε ένα άρωμα που είναι unisex και φιλικό στο περιβάλλον

Aναδεικνύει ένα εμβληματικό κεφάλαιο στη CK One ιστορία.

Η Calvin Klein λανσάρει το πρώτο CK Everyone άρωμα που είναι unisex και φιλικό στο περιβάλλον. Ένα τολμηρό νέο άρωμα για κάθε γενιά, το CK Everyone αναδεικνύει ένα εμβληματικό κεφάλαιο στη CK One ιστορία. Εμπνευσμένο από τους αυθεντικούς τύπους με νεανικό τρόπο σκέψης, που δεν δεσμεύονται από όρια, νόρμες φύλων και περιορισμούς, το CK Everyone ξεχειλίζει από άπειρες δυνατότητες.

Ο master αρωματοποιός και δημιουργός του εμβληματικού αρώματος CK One, Alberto Morillas, δημιούργησε ένα άρωμα ουδέτερο ως προς το φύλο που αποπνέει μια καθαρή φρεσκάδα, χρησιμοποιώντας 79% προϊόντα φυσικής προέλευσης και αγνοώντας τις παραδοσιακές αντιλήψεις σχετικά με το φύλο, κάτι που αντικατοπτρίζεται τόσο στο άρωμα όσο και στην καμπάνια.

Το CK Everyone είναι ο τέλειος συνδυασμός καθαρής φρεσκάδας, γλυκού αισθησιασμού και προκλητικής τόλμης. Ένα άρωμα εσπεριδοειδών που αναζωογονεί με φρέσκο οργανικό πορτοκαλέλαιο συνδυάζεται με μια συμφωνία από μπλε τσάι και μια βάση ζωηρού κεδρόξυλου.

Συνδυάζοντας δύο ορόσημα, το CK Everyone αποτίνει φόρο τιμής στην εμβληματική ελαστική ζώνη των εσωρούχων Calvin Klein Underwear, τυλίγοντας το μπουκάλι με ένα χαρακτηριστικό λαστιχάκι το οποίο μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.

Tags CK Everyone, αρωμα, Ομορφια, beauty, perfume


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2678 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5327 s // Total time: 3.8005 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X