Γνωστός Κύπριος δήλωσε συμμετοχή στο "GNTM 3"


Γνωστός Κύπριος δήλωσε συμμετοχή στο "GNTM 3"

Μάθετε για ποιον πρόκειται...

Το "Next Top Model" επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν αλλά με κάποιες αλλαγές. Πέρα από την αποχώρηση της Έλενας Χριστοπούλου και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, στο νέο κύκλο θα λάβουν μέρος τόσο γυναίκες όσο και άνδρες.

Διαβάστε ακόμα: Κύπριος ηθοποιός ερωτεύτηκε και αυτή είναι η σύντροφός του! [εικόνα]

Συγκεκριμένα, ο τηλεοπτικός σταθμός δημοσίευσε βίντεο με το οποίο καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τη σχετική αίτηση για το "GNTM 3" και στην ανακοίνωση αναφέρεται το εξής: "Ο τρίτος κύκλος του "GNTM" επιστρέφει για να αλλάξει τα δεδομένα: Boys & Girls! Τα αγόρια έρχονται αποφασισμένα να διεκδικήσουν μια θέση στο ελληνικό στερέωμα του modeling. Tα κορίτσια θέλουν να αποδείξουν ότι παραμένουν οι "βασίλισσες" της μόδας. Ποιοι θα έχουν τελικά τα προσόντα και την προσωπικότητα για να κυριαρχήσουν στα πιο δύσκολα fashion concepts;".

Το τηλεοπτικό τρέιλερ της εκπομπής είδε και ένας Κύπριος ηθοποιός που ήδη δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι μόδας. Ο λόγος για τον Ηλία Ανδρέου ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε το γεγονός με τους διαδικτυακούς του φίλους. "Άτε γιατί πολλά μας είπαν 2 χρόνια τώρα! Τα λέμε τον Οκτώβρη", έγραψε και μας έδειξε και την εγγραφή που έχει κάνει. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ταλαντούχος ηθοποιός δήλωσε συμμετοχή για πλάκα καθώς δεν έχει πρόθεση να λάβει μέρος στο ριάλιτι μόντελινγκ. Δείτε την εικόνα…

Tags gntm 2020, ηλιας ανδρεου, διασημοι, showbiz κύπρος, showbiz, gossip, celebrities, hot news


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2118 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2340 s // Total time: 2.4458 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X