Sea Yoga με την Chrystal Blue Vip Premium Rental Yachts


Sea Yoga με την Chrystal Blue Vip Premium Rental Yachts

Διαβάστε αναλυτικά 

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στα νερά των κυπριακών θαλασσών και αφού με τον επαγγελματισμό και το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών ανέβασε τον πήχη στον τομέα των εκδρομών με σκάφη γιοτ, η εταιρεία Chrystal Blue Vip Premium Rental Yachts πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά.

Η νέα υπηρεσία SeaYogaκάνει την εμφάνισή της για πρώτη φορά στην Κύπρο κερδίζοντας όλες τις εντυπώσεις και αποτελεί προϊόν συνεργασίας με την έμπειρη και γνωστή εκπαιδεύτρια yoga,Νικολέττα Χαραλάμπους.

Και ποιος δεν θα αναζητούσε λίγες ώρες ηρεμίας στα καταγάλανα νερά της Κύπρου, πόσο δε αν αυτό συνδυαστεί με την ηρεμία που παρέχει η ενασχόληση και η άσκηση με τη yoga. Η αύξηση ενέργειας, η αυτοσυγκέντρωση, η διάθεση, η ενίσχυση του μεταβολισμού, η χαλάρωση που προσφέρει η ενασχόληση με τη yogaσε συνδυασμό με τη γαλήνη, ευφορία και ξεκούραση που προσφέρει η απόδραση στα καταγάλανα νερά της Κύπρου συνθέτουν την αίσθηση της απόλυτης ηρεμίας.

Η εταιρεία Chrystal Blue Vip Premium Rental Yachts αποτελεί έμπνευση και δημιούργημα της δυναμικής επιχειρηματία Κρύσταλ Μιχαήλ και εδρεύει σε Λάρνακα και Αγία Νάπα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε  το www.chrystal.blue  ή  στο 24010888 
 

Tags sea yoga, Chrystal Blue Vip Premium Rental Yachts


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9261 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3910 s // Total time: 2.3171 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X