Αν ψάχνεις καθημερινή αντιγηραντική φροντίδα με προστασία SPF 25 τότε πρόσθεσε στο νεσεσέρ σου αυτό το προϊόν


 Αν ψάχνεις καθημερινή αντιγηραντική φροντίδα με προστασία SPF 25 τότε πρόσθεσε στο νεσεσέρ σου αυτό το προϊόν

Διορθώνει τα σημάδια που οφείλονται στην απώλεια κολλαγόνου στην επιδερμίδα.

H Vichy καινοτομεί για ακόμη μια φορά προσθέτοντας στην καινοτόμα οικογένεια της Liftactiv, τη νέα Liftactiv Collagen Specialist SPF25. Πρόκειται για μια αντιγηραντική κρέμα προσώπου που ενεργοποιεί τη διαδικασία ανάπλασης της επιδερμίδας, διορθώνοντας τα αποτελέσματα της απώλειας του κολλαγόνου σε αυτή, ενώ παράλληλα, προστατεύει την επιδερμίδα από τις βλάβες που προκαλεί η υπεριώδης ακτινοβολία (φωτογήρανση), με δείκτη προστασίας ευρέος φάσματος SPF25.

Για 1η φορά στα προϊόντα της Vichy, ισχυρά αντιγηραντικά συστατικά συνδυάζονται με δείκτη προστασίας ευρέος φάσματος SPF25, για να διορθώνουν τα σημάδια που οφείλονται στην απώλεια κολλαγόνου στην επιδερμίδα και να την προστατεύουν από μελλοντικές βλάβες.

Τα δραστικά συστατικά περιλαμβάνουν:

  • Τα βιοπεπτίδια: Πρωτεΐνες που λαμβάνονται από τα μπιζέλια που έχουν την ικανότητα να καταπολεμούν την αποδόμηση των ινών κολλαγόνου & να διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου ΤΥΠΟΥ ΙΙΙ & ΙV.
  • Η βιταμίνη Cg: Παράγωγο βιταμίνης C, ισχυρό αντιοξειδωτικό συστατικό γνωστό μεταξύ άλλων για τις λευκαντικές του ιδιότητες.
  • Γλυκολικό οξύ: Δραστικό συστατικό αναφοράς κατά των κηλίδων που προτείνουν οι δερματολόγοι.
  • Υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης: Ενυδατώνει και τονώνει την επιδερμίδα.
  • Ιαματικό ηφαιστειακό νερό της Vichy: Πλούσιο σε 15 ευεργετικά μεταλλικά στοιχεία, ενδυναμώνει τον επιδερμικό φραγμό.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή καθώς η σύνθεση της Liftactin Collagen Specialist SPF25 σε συνδυασμό με την προστασία ευρέος φάσματος UVA+UVB, πετυχαίνουν άμεσα λείανση των ρυτίδων και μείωση των κηλίδων ενώ παράλληλα σμιλεύουν και επανορθώνουν το περίγραμμα του προσώπου. Η επιδερμίδα φαίνεται πιο ελαστική και σφριγηλή ενώ διατηρείται ενυδατωμένη για τουλάχιστον 24 ώρες.

Επιπλέον, είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας και συνίσταται για τις γυναίκες που αναζητούν εξαιρετική αντιγηραντική αποτελεσματικότητα με συστατικά φυσικής προέλευσης με σκοπό να αποκτήσουν ξανά υγιή επιδερμίδα.

Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα με ανοδικές κινήσεις από το εσωτερικό προς το εξωτερικό μέρος του προσώπου. Λειαίνετε με σταθερές και ανοδικές κινήσεις εναλλάσσοντας τα δύο χέρια και κάντε εναλλάξ κινήσεις λείανσης από τη γνάθο προς το ντεκολτέ.

Tags Liftactiv, vichy, face, face cream, beauty, spf 25, Liftactiv Collagen Specialist SPF25, vichy Liftactiv Collagen Specialist SPF25, Ομορφια, προσωπο, αντιγηρανση, προστασια, Anti-Aging, antiaging


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2085 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2656 s // Total time: 2.4741 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X