Ήξερες τι κάνω στον ελεύθερό μου χρόνο;


Ήξερες τι κάνω στον ελεύθερό μου χρόνο;

Εδώ θα με βρείτε!

Πριν από περίπου ένα χρόνο η οικογένεια μου πήρε την απόφαση να ανοίξουν μαγαζί με φαγητό στο Ζύγι. Η πρόκληση ήταν μεγάλη καθώς το μαγαζί θα το λειτουργούσαν κυρίως οι γυναίκες της οικογένειας καθώς ο μπαμπάς αλλά και ο θείος μου δραστηριοποιούνται στον χώρο της εστίασης στη Λεμεσό και ως εκ τούτου θα ήταν αδύνατο να βρίσκονται και στα δύο μαγαζιά καθημερινά.

Καταλαβαίνεις ότι όταν αφορά οικογενειακή επιχείρηση τα πράγματα μπορεί να μην κυλήσουν όπως τα ονειρεύεσαι. Παρόλα αυτά είμαστε από τους λίγους, θα τολμήσω να πω, που διατηρούμε άριστες σχέσεις μεταξύ μας και δεν στέκονται εμπόδιο μας, τα μικροπροβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν εν ώρα εργασίας.

Το "Οδός Γεύσεων" σερβίρει κυρίως φαγητά σχάρας και είναι ξακουστό για τα σπιτικά burgers. Μπορεί το Ζύγι να είναι γνωστό για τις ψαροταβέρνες παρόλα αυτά, το "Οδός Γεύσεων", σου δίνει τη δυνατότητα να γευτείς τους νόστιμους κρεατομεζέδες αλλά και τα ζουμερά steak που προσφέρει.  

Όταν μου το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις, είμαι και εγώ εκεί για να βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο μπορώ. Σερβίρω και παίρνω παραγγελίες!  Αυτό κάνω στον ελεύθερο μου χρόνο.

Υ.Γ. Η δουλειά δεν είναι ντροπή!

#μένουμεασφαλείς 

Love,
K. xx

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, οδος γευσεων, ταβέρνα, ΖΥΓΙ, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0272 s // Total time: 0.0275 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X