Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Κυριακή 31 Μαΐου 2020; 


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Κυριακή 31 Μαΐου 2020; 

Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια  

Κριός

Μετατρέψετε το άγχος σε κινητήρια δύναμη και με αισιοδοξία κυνηγήστε τα όνειρα σας. Η μέρα ευνοεί επίσης κοινωνικές επαφές που θα σας χαλαρώσουν μετά από μια πιεστική μέρα.

Ταύρος

Τα συναισθηματικά σας θα βρίσκονται στο επίκεντρο της δράσης σας κατά την σημερινή μέρα. Ίσως να καταστρώσετε μελλοντικά σχέδια με τον σύντροφό σας.

Δίδυμοι

Θέματα οικονομικά θα έρθουν στη επιφάνεια.  Με δυναμισμό και δημιουργικότητα χαράξετε νέα πορεία και αφήστε τα προβλήματα πίσω σας.

Καρκίνος

Το πλανητικό σκηνικό σας χαρίζει σήμερα αρκετή εύνοια, ίσως και τύχη! Θα υπάρξουν ευκαιρίες, τις οποίες δεν θα πρέπει να αφήσετε να πάνε χαμένες.

Λέων

Μια πρωτότυπη ή πρωτοπόρα ιδέα σας μπορεί σήμερα να αποτελέσει την κινητήρια δύναμη μια τις αλλαγές που μπορούν να δρομολογηθούν στον τομέα της καριέρας σας.

Παρθένος

Χειριστείτε τα οικονομικά σας με σύνεση και προσοχή για να μην αντιμετωπίσετε στο άμεσο μέλλον δυσκολίες και απρόβλεπτες καταστάσεις.

Ζυγός

Κάποια οικογενειακά προβλήματα που σας απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα μπορούν να διευθετηθούν σήμερα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σκορπιός

Ιδιαίτερα παραγωγική είναι η μέρα σας και οι υποθέσεις σας μπορούν να διευθετηθούν με σχετική άνεση. Κάντε καλή χρήση των θετικών πλανητικών επιρροών.

Τοξότης

Περιορίστε την επιθετική σας διάθεση, γιατί μπορείτε εύκολα να βλάψετε τα συμφέροντα σας. Αφήστε την λογική να κατευθύνει τις πράξεις σας.

Αιγόκερως

Μια ανοιχτή αντιπαράθεση θα μπορούσε να σας προκαλέσει αρκετές απώλειες που θα πλήγωναν το γόητρο σας και θα δυναμίτιζαν τις προσπάθειες σας.

Υδροχόος

Μην παίρνετε αποφάσεις εν θερμώ, γιατί θα μπορούσατε να έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα ελπίζατε. Απαιτείται ψυχραιμία και κοινή λογική…

Ιχθείς

Η δυσκολία στο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας αλλά και να ζητήσετε βοήθεια των άλλων, όταν την χρειάζεστε, φαίνεται στις σημερινές σας δραστηριότητες και δοσοληψίες.

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: alindakanaki.gr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερήσεις προβλέψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7770 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3694 s // Total time: 2.1463 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X