Αυτό το πρόσωπο θα αντικαταστήσει τη Γωγώ Αλεξανδρινού τη νέα τηλεοπτική σεζόν! 


Αυτό το πρόσωπο θα αντικαταστήσει τη Γωγώ Αλεξανδρινού τη νέα τηλεοπτική σεζόν! 

Η απόφαση που πήρε το κρατικό κανάλι  

Πριν από μερικές ημέρες ενημερωθήκαμε και από επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ πως η Γωγώ Αλεξανδρινού δεν θα βρίσκεται στο δυναμικό του σταθμού για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, καθώς η συνεργασία τους λύνεται στα τέλη Αυγούστου με τη λήξη του συμβολαίου της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Διαβάστε ακόμα: Γωγώ Αλεξανδρινού: Οι πρώτες δηλώσεις on camera μετά την ανακοίνωση του ΡΙΚ για τερματισμό της συνεργασίας τους

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Έλα να δεις” και του Αλέξανδρου Ταραμουντά η αντικαταστάτρια της Αλεξανδρινού θα είναι η Βίβιαν Κανάρη.  

Χαρακτηριστικά στην εκπομπή λέχθηκε: “Αποφασίστηκε ότι στο ΡΙΚ δεν θα γίνει νέα πρόσληψη για παρουσιαστή εξωτερικό ή δημοσιογράφο εξωτερικό, ο οποίος θα καλύψει την κενή θέση αλλά πρέπει να καλυφθεί μέσα από το ΡΙΚ, καθώς έχουν παγοποιηθεί, νομίζω, οι προσλήψεις για το επόμενο διάστημα λόγω και των μέτρων και του κορωνοϊού. [...] Οι τέσσερις βασικοί υποψήφιοι για να αντικαταστήσουν την Γωγώ Αλεξανδρινού είναι η Βίβιαν Κανάρη, ο Σταύρος Κυπριανού, η Σταυριανή Κωνσταντίνου και η Κατερίνα Μηλιώτη. Απ’ ότι φαίνεται η Βίβιαν Κανάρη θα ξαναπάρει τη θέση που “έχασε” πριν από δύο χρόνια, όταν ήρθε η Γωγώ Αλεξανδρινού στο ΡΙΚ και θα είναι η αντικαταστάτρια, εκείνη που θα αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Η επικρατέστερη”. 

Αξίζει να σημειωθεί πως το ΡΙΚ μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα σχετικά με το εν λόγω ζήτημα.  

Η Βίβιαν Κανάρη
 

Tags γωγώ αλεξανδρινού, βίβιαν κανάρη, αντικαταστατρια, ρικ, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8602 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3929 s // Total time: 3.2530 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X