H καλύτερη και πιο οικονομική καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας


H καλύτερη και πιο οικονομική καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας

Φροντίδα προσώπου βράδυ και πρωί!

Η L' Oreal Paris σας προτείνει την απόλυτη καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας με δυο προϊόντα της σειρά Revilift Laser. Οι Revitalift Laser αμπούλες νυχτός είναι εμπουτισμένες με 10% γλυκολικό οξύ, ένα μοναδικό συστατικό το οποίο χρησιμοποιείται από δερματολόγους. Συμβάλλει στην αποτελεσματική απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας. Η κάθε αμπούλα περιέχει γλυκολικό οξύ στην πολύ υψηλή συγκέντρωηση του 10%, για επιδερμίδα που επανορθώνεται μέσα σε μόλις 7 νύχτες. Το επόμενο πρωί δεν θα πρέπει ποτέ να παραλείπετε την Revitalift Laser κρέμα ημέρας με SPF 20, καθώς το γλυκολικό οξύ που περιέχεται στις αμπούλες μπορεί να αυξήσει την ευαισθησία της επιδερμίδας σας στην ηλιακή ακτινοβολία.

ΒΗΜΑ 1:

Εφαρμόστε τις Revitalift Laser Αμπούλες το βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα, αποφεύγοντας την πειοχή των ματιών και των χειλιών. 1.Χτυπήστε ελαφρώς το καπάκι, μέχρι να βεβαιωθείτε ότι όλο το προϊόν είναι συγκεντρωμένο στο κάτω τμήμα της αμπούλας. 2.Ανοίξτε την αμπούλα ασκώντας πίεση στο καπάκι της μέχρι να σπάσει, με τη βοήθεια μίας χαρτοπετσέτας ώστε να αποφύγετε την εκχύλιση του προϊόντος. 3.Τοποθετήστε το προϊόν στην παλάμη σας και εφαρμόστε σε πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας το περίγραμμα των ματιών και των χειλιών.

ΒΗΜΑ 2:

Εφαρμόστε τη Revitalift Laser κρέμα ημέρας με δείχτη αντηλιακή προστασίας SPF 20 το επόμενο πρωί, σε καθαρή επιδερμίδα με απαλές ανοδικές κινήσεις καθώς το γλυκολικό οξύ που περιέχεται στις αμπούλες μπορεί να αυξήσει την ευαισθησία της επιδερμίδας σας στην ηλιακή ακτινοβολία.

Tags Loreal paris, beauty, face, Ομορφια, ρουτινα ομορφια, προσωπο, δερμα, περιποίηση, beauty routine


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0768 s (249 Queries.) // Parse time: 0.2719 s // Total time: 2.3487 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X