Βρήκαμε δυο limited edition προϊόντα που δεν θα αποχωριστούμε φέτος το καλοκαίρι


Βρήκαμε δυο limited edition προϊόντα που δεν θα αποχωριστούμε φέτος το καλοκαίρι

Ένα άρωμα μαγευτικό και μια παλέτα σκιών για ένταση στο βλέμμα.

Προκαλέστε το glamour και την αίγλη της ακτής Côte d’Azur με τη νέα Estée Lauder Bronze Goddess Azur Collection. Εξερευνώντας τα αξιοθέατα και τις αισθήσεις αυτού του εμβληματικού προορισμού, αυτή η limited edition συλλογή περιλαμβάνει ένα αναζωογονητικό, φρέσκο άρωμα citrus και μια τολμηρή παλέτα σκιών για ατελείωτες καλοκαιρινές μέρες και θερμές καλοκαιρινές νύχτες.

Azur Eau de Toilette  

Ένα φρέσκο, επιτηδευμένο άρωμα citrus ξυπνά το ζωηρό, ελκυστικό παράδεισο της Γαλλικής Ριβιέρας. Η πολυτελής υπογραφή citrus ξεκινά με ένα αναζωογονητικό μίγμα από Σικελιανό Λεμόνι, Ιταλικό Περγαμόντο και Καλαβρέζικο Μανταρίνι, δημιουργώντας την αίσθηση ενός Μεσογειακού κήπου εμποτισμένου με αλμυρό αέρα θαλάσσης.

Η λουλουδένια καρδιά του αρώματος υπογράφεται από το Neroli Bigarade και την εθιστική πληθώρα του Λουλουδιού από Πορτοκάλι μαζί με τις πλούσιες νότες του Σύκου, προσθέτοντας υφή στις φρέσκιες νότες citrus του Αρώματος. To άρωμα αγκαλιάζεται από την υπογραφή του κρεμώδες Bronze Goddess Coconut Milk και Musk με ένα άγγιγμα Ξύλου Κέδρου, δίνοντας ζωή στο λαμπερό αισθησιασμό αυτού του μαγευτικού τοπίου. Το διάσημο μπουκάλι Bronze Goddess είναι ντυμένο σε ένα διάφανο μπλέ, εμπνευσμένο από τα λαμπερά κύματα ωκεανού της Ακτής Azur.

Azur Παλέτα The Summer Look  

Ανεβάστε τη θερμότητα με 8 πολυτελείς σκιές ματιών για να δώσετε ένταση, προσωπικότητα και όγκο στο βλέμμα. Επιτηδευμένα γήινα, πλούσια μπλέ και πολυτελή μεταλλικά χρώματα δημιουργούν αισθησιακό βλέμμα με ματ και μεταλλικό τελείωμα – το απαραίτητο αξεσουάρ για μια καλοκαιρινή λάμψη. Ένα περλέ highlighter στο κέντρο της παλέτας προσθέτει μια νότα λάμψης στα μάγουλα και μάτια.

Tags Estee Lauder, BRONZE GODDESS COLLECTION, estee lauder BRONZE GODDESS COLLECTION, beauty, makeup, perfume, make up, Ομορφια, Μακιγιαζ, αρωμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4493 s (228 Queries.) // Parse time: 1.4699 s // Total time: 3.9192 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X