Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την πονηρή πρόταση που της έγινε στο παρελθόν!


Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την πονηρή πρόταση που της έγινε στο παρελθόν!

Το περιστατικό που συνέβη στην παρουσιάστρια στο εξωτερικό

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους, το απόγευμα της Τρίτης, 9 Ιουνίου, με αφορμή την προβολή των δηλώσεων που έκανε η Ελένη Ράντου περί σεξουαλικής παρενόχλησης στον εργασιακό χώρο, θέλησε να αναφερθεί σε ένα προσωπικό της βίωμα πριν από αρκετά χρόνια.

Διαβάστε ακόμα: Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το απίστευτο περιστατικό που συνέβη σε εκείνην και τον μικρό της αδερφό! [βίντεο]

“Μας πήραν τηλέφωνο στο δωμάτιο και μας έλεγαν πως ήθελαν να κάνουμε φωτογράφηση για κάποια εταιρεία. Και λέω εγώ, υπάρχει υπεύθυνος της ομάδας (βλ. καλλιστεία) πάρτε τηλέφωνο τη δική μου υπεύθυνη και μιλήστε μαζί της. Και μου λέει δεν θέλουμε να σας κόψουν προμήθεια [...] Λέω δεν είναι σωστή κουβέντα αυτή [...] Μας είχε τάξει και μας είχε υποσχεθεί πως θα έρθει να μας πάρει σε ένα εμπορικό κέντρο και να πάμε να ψωνίσουμε ότι θέλουμε [...] Αναγκάστηκε να μας πει ότι ήθελε να δει κάτι παραπάνω από αυτό που βλέπω τώρα και εγώ τον ρώτησα πως θα ένιωθε αν έκαναν στη δική του κόρη αυτή την πρόταση”, είπε η παρουσιάστρια χαρακτηριστικά. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα:

Tags χριστιανα Αριστοτελους, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2758 s (227 Queries.) // Parse time: 1.7117 s // Total time: 3.9874 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X