Εβελίνα Σκίτσκο: Η αντίδρασή της όταν έμαθε ότι είναι έγκυος!


Εβελίνα Σκίτσκο: Η αντίδρασή της όταν έμαθε ότι είναι έγκυος!

Πως αντέδρασε η μητέρα της όταν το έμαθε;

Η Εβελίνα Σκίτσκο την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM και κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ πραγματοποιώντας ένα από τα μεγαλύτερά της όνειρα, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “Must” και στον Νάκη Αντωνίου, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τη δίχρονη κόρη της Αριάνα, τη μητρότητα κα.

Διαβάστε ακόμα: Εβελίνα Σκίτσκο: Είδαμε για πρώτη φορά εικόνες από την εγκυμοσύνη της!

Κληθείσα να εξομολογηθεί πως αντέδρασε όταν έμαθε πως θα γίνει μαμά, είπε: “Δεν το περίμενα ήταν κάτι απρόοπτο. Ήμουν 19 και θα πήγαινα στην Αγγλία για σπουδές όταν το έμαθα και εκείνη την ημέρα κατάλαβα πως θα άλλαζε η ζωή μου. Με στήριξε πολύ η μαμά μου και ήταν δίπλα μου στις αποφάσεις μου. Αποφάσισα να μείνω στην Κύπρο και να μεγαλώσω την Αριάνα μου και ήταν το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη. Γνώριζα ότι ήμουν έτοιμη να γίνω μαμά και τώρα πλέον γνωρίζω το νόημα της ζωής”.

Κατόπιν, το νεαρό μοντέλο εξομολογήθηκε και ποια ήταν η αντίδραση της μαμάς της όταν της ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη: “Στην αρχή είχε σοκαριστεί. Ήταν κάτι που δεν περιμέναμε. Ήταν δίπλα μου, όμως, από την πρώτη ημέρα σε ό,τι ήθελα να κάνω [...] Χωρίς τη μαμά μου δεν θα ήταν τόσο εύκολο, αυτό είναι το μόνο σίγουρο”.

Tags εβελινα σκιτσκο, αριανα, κόρη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9838 s (230 Queries.) // Parse time: 1.6465 s // Total time: 4.6303 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X