Γιάννης Τσιμιτσέλης - Βάσω Λασκαράκη: Η απίστευτη ατάκα της κόρης τους μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους


Γιάννης Τσιμιτσέλης - Βάσω Λασκαράκη: Η απίστευτη ατάκα της κόρης τους μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους

\"Τα παιδιά σε αιφνιδιάζουν ανά πάσα στιγμή\"

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο χωρισμό του με την Βάσω Λασκαράκη αλλά και την αντίδραση της κόρης του.

Αρχικά, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε για τον χωρισμό και πως το πρώτο πράγμα που σκέφτεται ένα ζευγάρι είναι το παιδί… "Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι, το σημαντικό είναι τι θα πεις στο παιδί. Σκέψου μια σχέση, είτε η γυναίκα, είτε ο άντρας να έκανε πλύση εγκεφάλου κάθε μέρα στο παιδί, είτε για την επόμενη σχέση του μπαμπά ή της μαμάς. Θα ήταν πολύ μεγάλο μπέρδεμα στο κεφάλι του παιδιού, θα έπαιρνε πολύ διαφορετικά ερεθίσματα. Άσχετο με το πώς νιώθει ο ένας για τον άλλον, αν έχουν χωρίσει καλά ή άσχημα, το παιδί είναι πάνω από όλα. Πήραμε κάποιες συμβουλές από ειδικούς, αλλά πάντα πρέπει να προσαρμόζεις τα πράγματα, σύμφωνα με τη δικιά σου περίπτωση. Δεν υπάρχει ένας παγιωμένος κανόνας".

Διαβάστε ακόμα: Βάσω Λασκαράκη: Η υπέροχη αυλή του σπιτιού της που θα θέλαμε να είχαμε όλοι ειδικά στην καραντίνα! [εικόνες]

Και κατέληξε στην δικιά του περίπτωση και τι ήταν αυτό που το σόκαρε όταν ανακοίνωσαν στην κόρη του Εύα την απόφαση τους… "Μου είχε πει η κόρη μου μια ατάκα “μπαμπά γιατί χωρίσατε; Ήσασταν ωραίο ζευγαράκι”. Κατευθείαν στο μυαλό μου πήγε, που το έχει ακούσει; που το είδε; Μου έκανε εντύπωση. Έτσι και αλλιώς τα παιδιά σε αιφνιδιάζουν ανά πάσα στιγμή". Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το gossip-tv.gr:

Tags βασω λασκαρακη, γιαννης τσιμιτσελης, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0105 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5125 s // Total time: 3.5230 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X